Játssz egy Akai házimozi rendszerért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Joy


(Joy)
Joy

Tartalom

A JOY négy generáció, és egy sorsával küszködő egyedülálló édesanya történetét meséli el, aki az ország egyik legsikeresebb vállalkozójává vált. A film Joy Mangano, az Ingenious Designs megalapítójának életét dolgozza fel, aki az üzleti élet úttörőjeként több mint egy milliárd dolláros vagyonra tett szert.

(hp)
2016. 05. 05. 15:43 

Alapvetően bírom Russell filmjeit, de most kicsit azt éreztem, hogy amit látnom kellett tőle, azt már láttam. Érdekes történet, jó szereplőgárda, de most jött el az ideje, hogy a rendező új tehetségek után nézzen, mert ez már valahogy nem az igazi.

2016. 06. 09. 23:36 

Kicsit hosszúnak és vontatottnak találtam a filmet, de nem bánom, hogy megnéztem, mert összességében tetszett. Jennifer Lawrenc tökéletes megformálója Joy karakterének, aki igyekszik úrrá lenni kilátástalan helyzetén, az ő mindennapi küzdelmeibe tekinthetünk be. Példaértékű a kitartása, az életszemlélete, hogy sosem késő felállni és újrakezdeni mindent akár a legelejéről.

2016. 07. 26. 18:08 

Ez az a film, amiből az előzetes bőven elég megnézni. A szereplő gárda jó, de volt már jobb filmjük is így együtt. A történet vontatott és hosszú. A vígjáték megjelölés elég kérdéses, hogy miben jelenik meg.

 

A való életben Joy exférje, Tony, nem egy venezuelai énekes volt, hanem üzleti tanulmányokat folytatott a Pace University-n, és évfolyamtársak voltak Joy Manganoval.

(ArpiHajdu)
Movieaddicts: Az amerikai álom
A film végét meghatározó felesleges feszültség-oldás ellenére, mindenkinek ajánlható a megtekintése. És nem csak a bátor nőknek, akiknek Russell a filmet címezi.
Hetediksor: A TV shop lelke
Ha azokat a neveket látjuk a stáblistán, hogy David O. Russell, Jennifer Lawrence és Bradley Cooper, nem csak abban lehetünk biztosak, hogy valószínűleg egy szórakoztató filmet fogunk látni, hanem abban is, hogy körülbelül milyen zenékkel, milyen karakterekkel igyekeznek majd elérni a kívánt hatást.
Filmtrailer: Mi a nő dolga?
Soha ilyen aktualitása nem volt még filmtémának kis hazánkban, mint amilyen David O. Russell drámai vígjátékáé, még ha kívül is esik az ákosi princípiumok határmezsgyéjén. A Joy a mai Magyarországon elvárt női szerepek sárba tiprását hirdeti. S milyen jól teszi!


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.