Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Joy


(Joy)

Tartalom

A JOY négy generáció, és egy sorsával küszködő egyedülálló édesanya történetét meséli el, aki az ország egyik legsikeresebb vállalkozójává vált. A film Joy Mangano, az Ingenious Designs megalapítójának életét dolgozza fel, aki az üzleti élet úttörőjeként több mint egy milliárd dolláros vagyonra tett szert.

(hg)
2016. 05. 07. 21:52 

Vígjátéknak gyenge, drámának közepes. Jennifer Lawrence ennél sokkal többet ér, egyre rosszabb szerepeket választ magának.

2016. 04. 25. 16:14 

Nekem csak átlagosra sikeredett ez a film, olyan középszerű. Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, ezért csak 3 csillag

2016. 04. 23. 22:09 

Lekötött a film, Jennifer Lawrence is jó volt, de számomra komolytalan volt néhol a történet, főként a komédiába illő családos részekkel.

David O. Russell még Az éhezők viadala előtt ismerte meg a mára múzsájává váló Jennifer Lawrence-t, de mint elmondta, már akkor látta benne Joy figuráját.

(hg)

Joy Mangano abban az évben, 1990-ben fejlesztette ki a Miracle Mop felmosót, amikor Jennifer Lawrence megszületett.

(hg)

Az életrajzi film az amerikai-olasz származású feltaláló, Joy Mangano életét dolgozza fel, aki karrierje során több mint száz terméket szabadalmaztatott.

(hg)
Movieaddicts: Az amerikai álom
A film végét meghatározó felesleges feszültség-oldás ellenére, mindenkinek ajánlható a megtekintése. És nem csak a bátor nőknek, akiknek Russell a filmet címezi.
Hetediksor: A TV shop lelke
Ha azokat a neveket látjuk a stáblistán, hogy David O. Russell, Jennifer Lawrence és Bradley Cooper, nem csak abban lehetünk biztosak, hogy valószínűleg egy szórakoztató filmet fogunk látni, hanem abban is, hogy körülbelül milyen zenékkel, milyen karakterekkel igyekeznek majd elérni a kívánt hatást.
Filmtrailer: Mi a nő dolga?
Soha ilyen aktualitása nem volt még filmtémának kis hazánkban, mint amilyen David O. Russell drámai vígjátékáé, még ha kívül is esik az ákosi princípiumok határmezsgyéjén. A Joy a mai Magyarországon elvárt női szerepek sárba tiprását hirdeti. S milyen jól teszi!


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.