70% 66 szavazat
Karácsonyi rémálom

Karácsonyi rémálom

While She Was Out
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
19
Szereplők (19)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
TomÁcs  
Kim Basinger
Lukas Haas
Lukas Haas
Lukas Haas
Lukas Haas
Lukas Haas
Lukas Haas

FILMINFÓ

Egy háziasszony egy csapat fiatal gyilkossal kénytelen megküzdeni. Az a fajta történet ez, amikor a kisember belekeveredik valamibe, és üldözötté válik. Nem akar senkivel sem keménykedni, nem is hiszi magáról, hogy képes lehet rá, csak haza akar menni a családjához, ehhez viszont szembe kell szállnia a gonoszokkal.

Forgatókönyvíró: Edward Bryant
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország, Kanada
Premier (HU): 2010.04.26.
 
2022.02.06 Zsolt Zsolt

legújabb vélemény

Ezek az idióták azt hitték, hogy könnyen el lehet bánni egy nővel, a nő nagyon büszke lehet magára, az ilyen suhancoknak a pokolban a helyük, a pokolban egymásra találhatnak és ünnepelhetik a karácsonyt, a férje meg egy rohadt bunkó.

0
 
2017.11.02 indingo

Összességében elment a film, de nem volt egy nagy durranás. A legvégét ki lehetett találni. Azt meg kell állapítani, hogy KIm Basinger még mindig bombanő.

1
 
2018.03.30 Bazzzsi

Egyszer meg lehet nézni a filmet. Kicsi erős a története, hogy valakivel összeszólalkozik az ember a következő perceben már az életére tör. Már ember se lenne a földön.

0
 
2018.04.16 TomÁcs

Néhány évente karácsony táján leadják. Ha nő előre tudja, hogy mit robbant ki a kis cetlije, akkor biztosan nem üzengetett volna. Pörgős történet egy őrült éjszakáról.

0
 
2018.12.01 VvV

Nem vártam tőle többet. Egy közepes történet, közepes alakításokkal. Egyszer meg lehet nézni, de sokat ne várjon tőle az ember.

0