69% 57 szavazat
Kávé és szerelem

Kávé és szerelem

The Girl in the Café
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
Képek
Videók
Érdekességek
7
Díjak (7)
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Lawrence (Bill Nighy), a magányos hivatalnok a pénzügyminiszter bizalmi embere. Egy nap, társkeresés útján megismerkedik Ginával (Kelly Macdonald), a rejtélyes szépségű lánnyal, s ettől alapjaiban felborul az élete. Amikor a kormányküldöttséggel Reykjavikba utazik egy nemzetközi program megvitatására, a lány is elkíséri. A mindig szótlan Gina váratlan lépést tesz: nyilvános helyen szócsatába bocsátkozik a pénzügyminiszterrel, akit érzéketlennek nevez. Lawrence bizalma meginog, Gináról ugyanis egyre különösebb dolgok derülnek ki.

Rendező: David Yates
Író: Richard Curtis
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier (HU): 2007.01.19.
 
2019.09.30 De Matt

legújabb vélemény

Elgondolkodtató

A filmet elemezve kiderül, hogy nem hibátlan, és egy-két helyen kissé szájbarágós. Ám nekem meggyőződésem, hogy ilyen filmekre igenis szükség van. A szókimondás manapság nem mindig kifizetődő, és a film arra figyelmeztet, hogy néha meg kell szólalni, és kockáztatni kell. Nekem egészében nagyon tetszett! Bill Nighy pedig - mint mindig - leckét ad színészetből!

0
 
2015.06.30 Prücsök

Tetszett nagyon ez a film. Nem csöpög, mégis nagyon érzelmes. A színészek játéka kiváló volt, nagyon jól hozták a rájuk írt karaktereket. Jó film, úgy ahogy van!

0
 
2015.06.26 Mócii

Nekem annyira nem jött be ez a film. Szerintem eléggé sablonos, sok újat nem tudott mutatni. A színészekre nincs panaszom, ők nagyon jól hozták a karakterüket. De ez sajnos kevés.

0