50% 35 szavazat
Keleti pu.

Keleti pu.

Keleti Pu.
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Mi történik, ha egy vasúti kocsiban rendelő örömlánynál infarktust kap a kuncsaft, de erről senki nem tudhat - még a kuncsaft se...? Mi történik, ha egy rendőr egy távoli, falujabeli zsebtolvajt fog el a peronon és feltett szándéka, hogy elengedi, akkor is, ha a tolvajnő nem fogja megköszönni...? Mi történik, ha egy hajléktalan egy nap alatt kéregetőből egy világcég igazgatójává válik?? Mi történik, ha egy kimért, szigorú tanárnő pont a pályaudvaron szeret bele egy tanítványába? Mi történik, ha egy szomjas vasutasnak a restiben nincs hitele, de a kezében van a nagy, nehéz kalapácsa...? Mi történik, ha mindez a Keleti Pályaudvaron történik?

Rendező: Rudolf Péter
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2011.05.20.
Széll Attila
Száraz Dénes
Széll Attila
 
2024.04.02 Dorkateo

legújabb vélemény

A nagynevű színészek ellenére is sajnos erősen feledhető lett a film. Bemutatja a Keleti pályaudvar lecsúszóban levő embertípusait, akár dokumentumfilm is készülhetett volna a témában.

0
 
2015.11.22 Toncsi

Egészen szórakoztató, ugyanakkor van benne valami nyomasztó is, amit nagyon nehéz megemészteni. Szerintem érdemes megnézni, mert nem egy komoly film, de tartalmas időtöltést tud nyújtani.

0
 
2016.05.20 gandalf01

Az a fajta tipikus mai magyar film, ami nagyon valósághű akar lenni, és a magyar lelkületet akarja láttatni, de szerintem nagyon melléfog ebben. Inkább egy karikatúrának lehetne ezt felfogni, de a film egyben saját maga karikatúrája is, mivel az ilyesfajta koncepciók pont abba a lelkületbe tartoznak, amit "kritizálni" próbál.

0