Játsz egy Opta LED projektorért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Kelly hősei


(Kelly's Heroes)
Kelly hősei

Tartalom

Mélyen a frontvonal mögött, egy németek által elfoglalt francia kisváros bankja hatalmas kincset őriz - 16 millió dollár értékű aranyat. Néhány amerikai katona, akinek a véres háború csak játék, elhatározza, hogy megszerzi a hatalmas vagyont. Kelly vezetésével nekivág a hadsereg válogatott eszeveszettjeinek kommandója ütközeteken, aknamezőkön, bombatámadásokon, szövetséges és ellenséges frontvonalakon keresztül.A Kelly hősei Clint Eastwood, Telly Savalas és Donald Sutherland főszereplésével a háborús mozik egyik legismertebb klasszikusa. (britex)
 
2017. 01. 02. 21:31 

Nagyon jó film, igazából a Halál ötven órája ellentéte, hiszen humoros, az amerikai katonák nem teljesen elhivatottak a hazájuk iránt, inkább saját magukért dolgoznak, hiszen egy cél vezérli őket, ami nem a háború megnyerése. Én legalábbis így láttam.

 
2016. 05. 21. 19:53 

Kedvenc Clint Eastwoodos filmem! Nagyszerűen mutatja be a parancsok teljesítésére képtelen, megzabolázhatatlan amerikai második világháborús haderőt ezzel a magánakciójukkal, amikor is utuk során mégis mindkét oldalt egyszerű szerethető karakterekre alakítja akiknek a legfontosabb a túlélés és a háború utáni jobb élet.

 
2016. 09. 29. 16:36 

Az egyik legjobb háborús vígjáték. Clint Eastwood zseniális színész, Csodabogár pedig a kedvenc szereplőm. Sajnálatos módon több hasonló filmet, vagy folytatást nem készítettek neki, pedig igazán jól állt volna neki.

 

Gutowski egy Mosin Nagant M91/30 típusú orosz mesterlövész fegyvert használ.

(magyaristvan)
 

Clint Eastwood és Donald Sutherland később együtt fog játszani az Űrcowboyok (Space Cowboys) című filmben, Telly Savalas és Donald Sutherland pedig 3 évvel korábban "A piszkos tizenkettő" (The Dirty Dozen) című filmben szerepelt együtt.

(magyaristvan)
 

A Tigris tankokon lévő kulcs szimbólum jelentése, hogy az első SS páncélos hadosztályhoz, Adolf hitler testőrségéhez tartozik (Leibstandarte Adolf Hitler).

(magyaristvan)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.