Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Kelly hősei


(Kelly's Heroes)

Tartalom

Mélyen a frontvonal mögött, egy németek által elfoglalt francia kisváros bankja hatalmas kincset őriz - 16 millió dollár értékű aranyat. Néhány amerikai katona, akinek a véres háború csak játék, elhatározza, hogy megszerzi a hatalmas vagyont. Kelly vezetésével nekivág a hadsereg válogatott eszeveszettjeinek kommandója ütközeteken, aknamezőkön, bombatámadásokon, szövetséges és ellenséges frontvonalakon keresztül.A Kelly hősei Clint Eastwood, Telly Savalas és Donald Sutherland főszereplésével a háborús mozik egyik legismertebb klasszikusa. (britex)
 
2017. 05. 19. 17:12 

Szenzációs filmélmény! Örök klasszikus, ami nem akar mindenáron hőst faragni az amerikai katonákból. Minden karakter nagyon el lett találva, különösen Csodabogár és a Tábornok, aki azt se tudja mi történik, de örül neki és ünnepelteti magát a végén. Nagyon jó a humora, az egyszerű párbeszédek és a zenék. Azért kíváncsi lennék, hogy mi történt másnap. Az is biztos egy jó történet lenne.

 
2017. 07. 07. 20:25 

Clint Eastwoodnak nem csak a western filmek állnak jól de a háborús vígjátékos filmekben is bőven kiválót tud alkotni. Nekem ez nagyon szórakoztató volt.

 
2017. 01. 02. 21:31 

Nagyon jó film, igazából a Halál ötven órája ellentéte, hiszen humoros, az amerikai katonák nem teljesen elhivatottak a hazájuk iránt, inkább saját magukért dolgoznak, hiszen egy cél vezérli őket, ami nem a háború megnyerése. Én legalábbis így láttam.

 

Gutowski egy Mosin Nagant M91/30 típusú orosz mesterlövész fegyvert használ.

(magyaristvan)
 

Clint Eastwood és Donald Sutherland később együtt fog játszani az Űrcowboyok (Space Cowboys) című filmben, Telly Savalas és Donald Sutherland pedig 3 évvel korábban "A piszkos tizenkettő" (The Dirty Dozen) című filmben szerepelt együtt.

(magyaristvan)
 

A Tigris tankokon lévő kulcs szimbólum jelentése, hogy az első SS páncélos hadosztályhoz, Adolf hitler testőrségéhez tartozik (Leibstandarte Adolf Hitler).

(magyaristvan)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.