Játssz egy XBOX 360 500 GB-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Kelly hősei


(Kelly's Heroes)
Kelly hősei

Tartalom

Mélyen a frontvonal mögött, egy németek által elfoglalt francia kisváros bankja hatalmas kincset őriz - 16 millió dollár értékű aranyat. Néhány amerikai katona, akinek a véres háború csak játék, elhatározza, hogy megszerzi a hatalmas vagyont. Kelly vezetésével nekivág a hadsereg válogatott eszeveszettjeinek kommandója ütközeteken, aknamezőkön, bombatámadásokon, szövetséges és ellenséges frontvonalakon keresztül.A Kelly hősei Clint Eastwood, Telly Savalas és Donald Sutherland főszereplésével a háborús mozik egyik legismertebb klasszikusa. (britex)
 
2016. 05. 21. 19:53 

Kedvenc Clint Eastwoodos filmem! Nagyszerűen mutatja be a parancsok teljesítésére képtelen, megzabolázhatatlan amerikai második világháborús haderőt ezzel a magánakciójukkal, amikor is utuk során mégis mindkét oldalt egyszerű szerethető karakterekre alakítja akiknek a legfontosabb a túlélés és a háború utáni jobb élet.

 
2016. 05. 21. 22:01 

Nagyon jó kis háborús film. Igazán tetszenek benne a karakterek, valahogy így képzelném el a második világháború amerikai oldalát. Persze kicsit elrugaszkodottabb,humorosabb de anélkül csak egy lenne a sok háborús film közül...

 
2016. 10. 01. 23:43 

Katonák, akiknek elegük van már az egész öldöklésből, kizsákmányolásból, harcból, halálból és értelmetlenségből. Mennének már haza a fenébe. Nagyon tetszik a film végén, amikor ott állnak gondolkozva, hogy "A fenébe is emberek vagyunk nem?, Az ellenfél is ember, nem? "Kinek miért is éri meg?"... Zseniális alkotás! Vicces is, szomorú is, szerintem szarkasztikus is.

 

A bank főbejáratának berobbantása után Kelly, Bazi Joe, Csodabogár és a német tankparancsnok lép be az épületbe, majd a többi katona is csatlakozik hozzájuk a többi szobából. Ám a banknak csak egy bejárata volt, amit felrobbantottak, hiszen ezért kellett az egész akció...

(dittee)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.