76% 225 szavazat
Ki a faszagyerek?

Ki a faszagyerek?

The Man
Filmadatlap
9
Vélemények (9)
19
Szereplők (19)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
1
Díjak (1)
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

Hol nézheted

Eugene Levy
Eugene Levy
Samuel L. Jackson
Eugene Levy
Eugene Levy
Samuel L. Jackson
Eugene Levy
Luke Goss
Eugene Levy
Samuel L. Jackson
Eugene Levy
Eugene Levy
Eugene Levy
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson

FILMINFÓ

Az egyik kemény legény, a másik meg nyamvadt, akár egy túrós lepény. Összeillenek, mint borsó meg a héja? Fityfenét. Bár az élet mindig tartogat meglepetést. Vann ügynök a rosszfiúk réme. Elkapja a grabancukat, bár ezúttal valami más akad a kezei közé. Az üldözőbe vett fegyverkereskedő vevőjéről ugyanis kiderül, hogy csak egy egyszerű, szerencsétlen flótás, aki rossz időben volt rossz helyen. Vann azonban nem csügged, inkább ráveszi a szemlátomást beszédkényszerben szenvedő kisembert, hogy játssza tovább a szerepét.

Rendező: Les Mayfield
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2006.06.20.
 
2020.05.02 elekm90

legújabb vélemény

Többnyire gyenge a film humora, illetve az ilyen típusú akció-vígjátékok esetében nagyon sokat számít a főszerepben lévő duó közötti kémia, na ez itt egyáltalán nincs meg. Eugene Levy irtó béna, ami alapesetben illik ehhez az emberhez, de itt ez nagy... Több

0
 
2019.08.01 Ms. Akárki

Egész pörgős akcióvígjáték, de kicsit lehetett volna hosszabb így a történetet nem volt idejük eléggé kibontani, ez miatt pedig kapkodós lett. Klasszikus és biztosra menő poénok egyvelege. Megfelelő kikapcsolódás, ha más nem megy épp a tv-ben. A színészgárda isteni, úgyhogy ez is pozitívum.

0
 
2018.07.23 MMcFly2015

Az értékelések szerintem teljesen helytállóak, végül is semmi eredetiség nincs a filmben, és a történet is röhelyesen egyszerű. Ez egy átlagon aluli vígjáték, amit a páros, és a rövid játékidő (alig 70 perc) sem tud kellőképpen felhúzni. Leginkább az... Több

0
 
2016.08.29 Szivárvány1

Zseniális fekete fehér film ez ha szabad így kifejeznem magam. Nagyon jó érdekes humorú eredeti vígjáték az biztos. Mindenkinek legalább egyszer látnia kell, mert az ilyen vígjátékokért érdemes egyedül bekapcsolni manapság a tévét. Mindenkinek nyugodtan ajánlom.

0
 
2018.03.26 Rendszergizda

Ez egy átlagos akcióvígjáték.Gyenge poénokkal, átlag történettel, nem izgalmas karakterekkel. Egyszer meglehet nézni, de maradandó élményt nem fog nyújtani szerintem.

0

A film összbevétele 8 326 035 dollár volt (imdb.com).

#1