Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Kill Bill


(Kill Bill: Vol. 1)
Kill Bill

Tartalom

A hírhedt Menyasszony (Uma Thurman ) egykor egy nőkből álló elit bérgyilkos csoport tagja volt. Miután azonban teherbe esett, úgy döntött, otthagyja a szervezetet, és férjhez megy. De az esküvő napján megjelenik régi főnöke Bill (David Carradine) és csapata, hogy végezzenek a násznéppel. A Menyasszony elmondja Billnek, hogy az övé a gyerek, és bár Bill fejbe lövi, túléli a rajtaütést. Öt év után, amikor felébred a kómából, bosszúhadjáratot indít ex-főnöke és a többiek ellen. Senki sem tudja, hogy mikor jön el számára a vég, de egy biztos: Billt hagyja utolsónak.
(Beke Gábor)
 
2016. 05. 21. 13:48 

Szerintem az egyik legjobb Tarantino film. Érdekesen ötvözi a japán kardvívó tradíciót a nyugati akció filmekkel. Egyik kedvenc filmem a kezdetektől, nagyon nagy dicséret a maszkmestereknek. Művérben sem szenved hiányt a néznő, melegen ajánlott!

 
2017. 01. 01. 03:03 

ÉRDEKES! Durva és finomkodó. Egyrészt az a kórházi kulisszák mögötti cselekvés nem tudom, hogy honnan jött az írónak... de az tény, hogy így ha csak így filmen is, de bizony durva volt a tudat, hogy mit nem csinálhatnak veled és még csak meg sem tudod. Fúj!
Szerintem nagyon érdekes a film. Nem feltétlen izgalmas darab, és még csak nem is feltétlen szeretem az "elborul az agyam" ípusú emberek bosszú hadjáratát, de ezt így karddal kivitelezve, nah érdekes volt lányt látni így.

 
2016. 07. 19. 05:54 

Nagyszerű film. A képi világa és a kamerabeállítások zseniálisak. A megvilágítás, a hang, a zene és a sok apró kis részlet egy nagyszerű egésszé áll össze. Uma Thurman tökéletes választás, Darryl Hannah pedig még soha nem játszott ennyire jól, de David Carradine is remek teljesítményt nyújt Bill szerepében. A film nagyon ízlésesen rugaszkodik el a realizmustól, és remek arányban érvényesül benne Tarantino fekete humora.

Vivica A. Fox
Madsen Michael
Lucy Liu
Lucy Liu
Julie Dreyfus
Uma Thurman
Lucy Liu
Uma Thurman
Uma Thurman
Michael Parks
Lucy Liu
Uma Thurman
 

Lucy Liu a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Uma Thurman a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 Action Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Akciófilm, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben.

(dulkap)
Smoking Barrels: Kill Bill
Tarantino a legnagyobb mestere annak, hogyan lehet B-filmeket A - szintre emelni, az ő védjegye a stílus és az egyéniség. Ezúttal inkább tiszteletadás volt ez egy műfaj előtt, mint egy újabb mérföldkő az életműben, most nem a briliáns forgatókönyv volt a siker kulcsa, hanem a coolságfaktor.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.