Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Kill Bill


(Kill Bill: Vol. 1)

Tartalom

A hírhedt Menyasszony (Uma Thurman ) egykor egy nőkből álló elit bérgyilkos csoport tagja volt. Miután azonban teherbe esett, úgy döntött, otthagyja a szervezetet, és férjhez megy. De az esküvő napján megjelenik régi főnöke Bill (David Carradine) és csapata, hogy végezzenek a násznéppel. A Menyasszony elmondja Billnek, hogy az övé a gyerek, és bár Bill fejbe lövi, túléli a rajtaütést. Öt év után, amikor felébred a kómából, bosszúhadjáratot indít ex-főnöke és a többiek ellen. Senki sem tudja, hogy mikor jön el számára a vég, de egy biztos: Billt hagyja utolsónak.
(Beke Gábor)
 
2016. 04. 22. 21:37 

Igazi Tarantino féle akció film. Elég beteges, rendkívüliek az akció jelenetek, imádtam, hogy olyan menő, hogy nem valami hiper szuper fegyvereket használnak, hanem kardokat. Imádtam.

 
2017. 04. 05. 04:23 

Tarantino egyik legnagyszerűbb filmje. Jó történet zseniálisan előadva.Uma mészárlása brutális. Nagy kedvencem Michael Madsen hozza a szokásos játékát de azt nagyon jól. Nehezen lehet belekötni bármibe is a filmmel kapcsolatban.

 
2017. 05. 30. 11:39 

Isteni film. Rengetegszer láttam már és most megint megfogom nézni mert mindig ad nekem valami pluszt és új dolgokat látok meg benne és azthiszem amugy is többször érdemes megnézni hogy valamit fogjunk is fel belőle.

Vivica A. Fox
Madsen Michael
Lucy Liu
Lucy Liu
Julie Dreyfus
Uma Thurman
Lucy Liu
Uma Thurman
Uma Thurman
Michael Parks
Lucy Liu
Uma Thurman
 

Lucy Liu a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Uma Thurman a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 Action Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Akciófilm, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben.

(dulkap)
Smoking Barrels: Kill Bill
Tarantino a legnagyobb mestere annak, hogyan lehet B-filmeket A - szintre emelni, az ő védjegye a stílus és az egyéniség. Ezúttal inkább tiszteletadás volt ez egy műfaj előtt, mint egy újabb mérföldkő az életműben, most nem a briliáns forgatókönyv volt a siker kulcsa, hanem a coolságfaktor.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.