Játsz egy Sony playstationért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Kill Bill


(Kill Bill: Vol. 1)
Kill Bill

Tartalom

A hírhedt Menyasszony (Uma Thurman ) egykor egy nőkből álló elit bérgyilkos csoport tagja volt. Miután azonban teherbe esett, úgy döntött, otthagyja a szervezetet, és férjhez megy. De az esküvő napján megjelenik régi főnöke Bill (David Carradine) és csapata, hogy végezzenek a násznéppel. A Menyasszony elmondja Billnek, hogy az övé a gyerek, és bár Bill fejbe lövi, túléli a rajtaütést. Öt év után, amikor felébred a kómából, bosszúhadjáratot indít ex-főnöke és a többiek ellen. Senki sem tudja, hogy mikor jön el számára a vég, de egy biztos: Billt hagyja utolsónak.
(Beke Gábor)
 
2016. 04. 22. 21:37 

Igazi Tarantino féle akció film. Elég beteges, rendkívüliek az akció jelenetek, imádtam, hogy olyan menő, hogy nem valami hiper szuper fegyvereket használnak, hanem kardokat. Imádtam.

 
2017. 04. 05. 04:23 

Tarantino egyik legnagyszerűbb filmje. Jó történet zseniálisan előadva.Uma mészárlása brutális. Nagy kedvencem Michael Madsen hozza a szokásos játékát de azt nagyon jól. Nehezen lehet belekötni bármibe is a filmmel kapcsolatban.

 
2016. 05. 21. 13:48 

Szerintem az egyik legjobb Tarantino film. Érdekesen ötvözi a japán kardvívó tradíciót a nyugati akció filmekkel. Egyik kedvenc filmem a kezdetektől, nagyon nagy dicséret a maszkmestereknek. Művérben sem szenved hiányt a néznő, melegen ajánlott!

Vivica A. Fox
Madsen Michael
Lucy Liu
Lucy Liu
Julie Dreyfus
Uma Thurman
Lucy Liu
Uma Thurman
Uma Thurman
Michael Parks
Lucy Liu
Uma Thurman
 

Lucy Liu a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Uma Thurman a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 Action Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Akciófilm, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben.

(dulkap)
Smoking Barrels: Kill Bill
Tarantino a legnagyobb mestere annak, hogyan lehet B-filmeket A - szintre emelni, az ő védjegye a stílus és az egyéniség. Ezúttal inkább tiszteletadás volt ez egy műfaj előtt, mint egy újabb mérföldkő az életműben, most nem a briliáns forgatókönyv volt a siker kulcsa, hanem a coolságfaktor.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.