63% 57 szavazat
Kíméletlenek

Kíméletlenek

Wasted on the Young
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
17
Szereplők (17)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
5
Érdekességek (5)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
sptt  
Adelaide Clemens
Adelaide Clemens
Alex Russell
Alex Russell
Adelaide Clemens

FILMINFÓ

Az okos és csinos Xandrie egy elit magániskolába jár. A lány beleszeret Darrenbe, a jóképű, csendes fiúba. Ám Zacknek, az iskola nagymenőjének, Darren mostohatestvérének is megakad rajta a szeme. Az okos és csinos Xandrie egy elit magániskolába jár. A lány beleszeret Darrenbe, a jóképű, csendes fiúba. Ám Zacknek, az iskola nagymenőjének, Darren mostohatestvérének is megakad rajta a szeme. Zack partiján Xandrie-t bedrogozzák, bántalmazzák, majd magára hagyják. Miután a lány nem megy iskolába, Darren próbálja kideríteni, mi történt. Ám bárkihez fordul, senki sem tud vagy hajlandó neki bármit mondani. Xandrie visszatérése végzetes eredménnyel járó láncreakciót indít el. Miközben a lány rádöbben, hogy a bosszúállás sehová sem vezet, Darren Zack közelgő partiján akar elégtételt venni.

Rendező: Ben C. Lucas
Író: Ben C. Lucas
Ország: Ausztrália
Premier (HU): 2011.12.03.
 
2020.08.19 sptt

legújabb vélemény

A filmnek vannak gyenge pontjai, de ha ennél sokkal gyengébb lenne, akkor is van egy nagyon lényeges eleme: a filmben szereplő dolgokkal kell foglalkozni, fel kell hívni rá a figyelmet. Ma már sajnos mindenhol előfordulhat, hogy drogot kevernek a lán... Több

1
 
2017.08.15 Elkoo

Egy átlagos filmnek mondanám aminek lenne mondanivalója de túlzottan irreálisra sikeredett.Egy unalmasabb napon azért odatudja szegezni a képernyő elé az embert.

0
 
2016.06.09 kasztni

Nem igazán vagyok oda az olyan filmekért, amiben az arrogáns emberek használják ki a "gyengébbeket". Szerintem ez egy elborult ötlet.

0
 
2016.02.07 dosty

Így elsőre a sok szép ember, remek szögből, gyönyörűen felvéve, aztán jön az arcul csapás, hogy ez csupán a felszín. Épp ezért a nagyon jól van felépítve tartalmilag ez a film. Sajnos a színészek nagyon gyengék, de ez minden amit negatívumként tudok felhozni.

0
 
2017.03.12 Bady

Nagyon erős történet. Még a órákkal a film után is agyaltam rajta. Szerintem merész is, mert ilyen témákkal nem nagyon várható siker, és olyan dolgokról van szó, amiről kellene is beszélni, és talán pont az, hogy fiatalok vannak a középpontban, teszi még ütősebbé.

0

A film összbevétele 53 844 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmben egyetlen felnőttkorú szereplő sem tűnik fel. Szerző: hp

#2
 

A Kíméletlenek rendező első nagyjátékfilmje.Szerző: hp

#3
 

A Kíméletlenek világpremierje 2010. június 13-án volt a Sydney Filmfesztiválon. Szerző: hp

#4
 

A filmet többnyire pozitívan fogadták a kritikusok. A RottenTomatoes kritikaösszesítő portálon 60 százalékon áll (2017. április).Szerző: hp

#5