64% 89 szavazat
Kísértés

Kísértés

Breathe In
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
12
Képek (12)
3
Videók (3)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Ahogy a nyár őszre fordul, Keith Reynolds zenetanár (Guy Pearce) az éhező művészként megélt régi napjain mereng. Miközben felesége, Megan (Amy Ryan) és lánya, Lauren (Mackenzie Davis) a lány középiskolai utolsó évére készül, Keith azokba az estékbe kapaszkodik, amikor egy neves manhattani szimfonikus zenekarnál helyettesíthet csellistaként. Megan úgy dönt, a család befogad egy külföldi cserediákot. Sophie (Felicity Jones), az angol középiskolai végzős könnyen beilleszkedik, de hamarosan nagy kihívás elé állítja a családi kapcsolatrendszert. Felszínre hozza Keith személyiségének impulzivitását, mellyel a látszólag tökéletes családot ismeretlen területekre taszítja.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2014.02.06.

Hol nézheted

Guy Pearce
Amy Ryan
Felicity Jones
Guy Pearce
Guy Pearce
Guy Pearce
Guy Pearce
Felicity Jones
 
2017.05.05 indingo

legújabb vélemény

Nem túl pörgős sem túl izgalmas és, de nem unalmas. Sok minden nem történik benne és már egy többször bemutatott téma álla középpontjában. Egyszer meg lehet nézni.

0
 
2016.12.20 hsanya182

Érdekes volt a film. Kicsit lassab hangvételű, de teljesen jó volt ez a tempó, remek romantikus film, lehetett érezni az érzelmek súlyát, inkább olyan lelkitárs rátalálásos feelingje volt...

1
 
2015.05.16 inemeth

Az események száma minimális, mégsincs hiányérzetünk. A szerelem mellett a zenének van nagy szerepe a filmben. Guy Pierce színészi játéka nagyon tetszett.

1

A film összbevétele 500 207 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Felicity Jones 28 évesen játszik a filmben középiskolás lányt.Szerző: mamiéstöti2

#2