Játssz egy XBOX 360 500 GB-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Kojot


(Kojot)
Kojot

Tartalom

Fülledt forróság, kisvárosi sivárság, kimondatlan társadalmi problémák, hierarchia harcok. Ez Tűzkő városa, valahol Magyarországon, valamikor mostanában. Ide érkezik Misi, aki megörökölte nagyapja házát és birtokát. Misi kiábrándult, frusztrált, folyton menekülő fiatal, aki nem találja a szerepét az életében, munkájában, párkapcsolatában. Misi nekikezd a ház építésének néhány segítőjével, de ez sérti a környék oligarcháinak érdekeit. Súlyos harc kezdődik a földért, a szerelemért, az életért. Misi minden szempontból igazi kojottá, prérifarkassá, válik. Egy igazi eastern film, különleges képi világgal. A rendező, aki egyben az operatőre is a filmnek anamorf objektívet használt, mely az emberi látáshoz sokkal közelebb álló szélesvásznú és jobb felbontású képet eredményez. (Megafilm)
(hp)
 
2017. 02. 16. 03:41 

Nagyon jó volt! Le vagyok nyűgözve! Sajnos volt bennem egy kis előítélet, de utólag egyáltalán nem volt okom rá. Jó ötlet volt, hogy nem ismert színészeket választott a rendező, jót tett a filmnek. Annak ellenére, hogy sokan még csak a pályájuk elején járnak fantasztikusat alkottak. Az egész film hangulata és története is nagyon jó. Csak ajánlani tudom mindenkinek

 
2017. 02. 18. 23:41 

Jó volt! Tetszett a történet, főleg azért, mert nagyon aktuális, átgondolt és kreatív. Bátor dolog volt ezt bávalnia nem csak a rendezőnek, hanem mindenkinek, aki a filmhez közre működött. A színészek jók voltak és a hangulat is megfelelő volt. Ennek ellenére számomra túl sokszor akkartak hollywoodi elemeket belecsempészni.

 
2017. 02. 17. 12:18 

Jó volt, teljesen ledöbbentett. Ez egy nagyon erős film, és büszke vagyok rá, hogy ezt magyarok készítették, nem csak a színészekre, de a rendezőre is nagyon. Minden a helyén van. A történet, a hangulat működik. Nem tudok rosszat mondani róla. Mindenkinek ajánlani tudom.

VOX.hu - Kojot
A legbrutálisabb magyar film, amit láttunk, de aligha dicsőség ez a Kojotnak. 45/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.