66% 57 szavazat
Könyörtelen csapás

Könyörtelen csapás

Kill Switch
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
26
Szereplők (26)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Jacob, az elismert gyilkossági nyomozó, aki a megoldatlan bűnügyek fogalmát nem ismeri, ezúttal emberére akadt Lazarusban, a rettegett sorozatgyilkos személyében. Más módszereket kell bevetnie, ha kézre akarja keríteni Memphis kíméletlen ragadozóját.

(erare)

Rendező: Jeff King
Író: Steven Seagal
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2009.03.23.
Steven Seagal
Steven Seagal
Steven Seagal
Steven Seagal
Isaac Hayes
Daniella Evangelista
Isaac Hayes
Karyn Michelle Baltzer
 
2022.08.24 erahurka

legújabb vélemény

Bizonyos szinten zseniális!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az akciófilmek The Room-ja, Wiseau géniuszát idéző párbeszédek (szinkronnal legalábbis), de főleg a bunyók vágása. Imádtam, hogy minden nagyobb mozzanatot legalább 3x mutatnak meg, de az elején van egy snitt, amit különböző szögekből szerintem legalább 10x megismételnek! Egyszerűen elképesztő! Hogy nem lett ez kultfilm a trash-ek közt? A végére próbálnak valami csavar szerűt összerakni, de semmi értelme, mert abszolút semmi következménye, még minket se ver át mert tudjuk (nem kitaláljuk hanem a film megmutatja!) az igazságot. A lezárás meg a szláv családdal és a nővel már csak cseresznye a tortán.

0
 
2015.09.05 Pumpu

Volt egy időszak, amikor imádtam Seagal filmjeit, de hova tovább, annál gyengébbek. Ez például egy tipikus tucatfilm lanyha akciójelenetekkel, átlagon aluli történetvezetéssel. Nálam egyértelműen nem lett befutó.

0
 
2019.06.26 Fabix11

Klasszikus Seagal akciófilm, de a megszokottnál is durvább gyilkossági jelenetek vannak benne. Különösen tetszett, hogy az ő "gyengébb" oldalát is láthattam, kapott párszor ő is a képébe amolyan igazi embereset.

0