Játssz egy XBOX 360 500 GB-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Köszönjük, hogy rágyújtott!


(Thank You for Smoking)
Köszönjük, hogy rágyújtott!

Tartalom

Nick, az elvált, karrierista édesapa munkája nem könnyű: népszerűsítenie kell a dohányzást. A dohányipari cégek azonban már érzik, hogy a reklámtevékenységüknek befellegzett, valamint újabb és újabb tudományos kutatások igazolják a dohányzás veszélyeit. Ráadásul Marlboro Man is haldoklik, és arra készül, bevallja, hogy tüdőrákos. Nicknek nem csak lobbistaként, de apaként is helyt kell állnia.
(hp)
 
2015. 06. 15. 13:26 

A köszönjük, hogy rágyújtott egy nagyon feszes mozi lett, melyet nagyszerű humora és a színészi játékok tesznek felejthetetlenné. Az egyik nagy kedvenc!

 
2016. 06. 30. 21:18 

Ahhoz képest, hogy elsőfilmes rendezőről van szó, a Köszönjük, hogy rágyújtott meglepően jó film lett. Bár érződik rajta, hogy Reitman valami nagy dolgot akart mondani, de valószínűleg nem a legmegfelelőbb hangnemet választotta, és ha már dohánylobbi, legalább egy szálat elszívhatott volna valaki. Az ilyen szintű korrektség nem feltétlenül pozitívum.

 
2015. 06. 07. 06:47 

Érdekes film, az biztos, engem elsősorban humorával fogott meg, és így is tekintek rá, nem egy olyan alkotásra, ami miatt különösebben el kéne gondolkodnom. Viszonylag rövid játékideje alatt szépen összerakott jelenetek váltják egymás. Az idősebb Reitman büszke lehet fiára, de lesz ez még jobb is.

 

A köszönjük, hogy rágyújtott Jason Reitman első filmje.

(hp)
 

Sam Elliott azt akarta, hogy karaktere ne fogadja el a pénzt. Abszurd módon a rendezőnek, Jason Reitmannak három órán át kellett győzködnie a színészt, hogy kövesse a forgatókönyvet.

(hp)
 

Jason Reitman minden színésznek levelet írt, melyben azt részletezte, miért lennének ideálisak a szerepükre. Az ajánlatot mindenki elfogadta, és nagyon hálásak voltak a kedves szavakért.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.