Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tartalom

Nick, az elvált, karrierista édesapa munkája nem könnyű: népszerűsítenie kell a dohányzást. A dohányipari cégek azonban már érzik, hogy a reklámtevékenységüknek befellegzett, valamint újabb és újabb tudományos kutatások igazolják a dohányzás veszélyeit. Ráadásul Marlboro Man is haldoklik, és arra készül, bevallja, hogy tüdőrákos. Nicknek nem csak lobbistaként, de apaként is helyt kell állnia.
(hp)
 
2016. 05. 12. 00:30 

Tucatfilmnek mondanám , amolyan átlagos kategória, kissé elcsépel sztorival, és elnagyolt témákkal. Vontatott részekben bővelkedik, és bár van mondanivaló, de az igen felszínes és általános. Sablonos és gyenge, egy két jobb mozzanatot leszámítva.

 
2016. 05. 05. 17:57 

Érdemes megnézi mindenkinek! Egyedien tökéletes! Szuper film!

 
2016. 04. 01. 16:53 

Nem rossz film, bár kétségkívül hiányzott belőle valami...
Jók a jelenetek, és a karakterek is jól megállják a helyüket.
Nick szerepe elég hoteles és meggyőző.
Érdemes egyszer megnézni, de viszonylag felejthető kategória.

 

A köszönjük, hogy rágyújtott Jason Reitman első filmje.

(hp)
 

Sam Elliott azt akarta, hogy karaktere ne fogadja el a pénzt. Abszurd módon a rendezőnek, Jason Reitmannak három órán át kellett győzködnie a színészt, hogy kövesse a forgatókönyvet.

(hp)
 

Jason Reitman minden színésznek levelet írt, melyben azt részletezte, miért lennének ideálisak a szerepükre. Az ajánlatot mindenki elfogadta, és nagyon hálásak voltak a kedves szavakért.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.