80% 83 szavazat
Kötéltánc

Kötéltánc

Tightrope
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
16
Szereplők (16)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A történet főhőse, Wes Block New Orleans-i nyomozó, egy kéjgyilkos után nyomoz a hírhedt francia negyedben. Block, aki maga is sok személyes problémával küzd, saját egyéniségének sötét oldalával is szembesülni kényszerül a gyilkosságok részletei közt kutatva. Számára ugyanis, mióta különvált feleségétől, egyáltalán nem ismeretlen ez a bűnözőkkel és prostituáltakkal teli világ. Közben azonban, különösen a vele élő két kiskorú lányára való tekintettel, próbál hagyományos szerelmi viszonyt kialakítani egy fiatal nővel, akit munkája során ismert meg. Ám magánélete egyre jobban egybefolyik a munkájával, mely során olyan nők gyilkosa után nyomoz, akikkel valaha neki is kapcsolata volt. És nemsokára saját családja és szerettei is veszélybe kerülnek.

Rendező: Richard Tuggle
Forgatókönyvíró: Richard Tuggle
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1990.06.14.
 
2023.11.11 R9CK3R

legújabb vélemény

Szuper kis thriller volt, Clint Eastwood rengeteget dobott rajta! Szinte teljes egészében tökéletes volt, annyit hiányoltam csak, hogy kicsit kevés volt az esemény, annak ellenére, hogy a film 2 órás!

0
 
2017.10.26 Berto49

Nézegetve Eastwood filmográfiáját, többek között a gyűjteményemben ez is megvan. Nyolc év után újra megnéztem, maradt a stabil négyes értékelés. bár most is végig lekötött. A színhely New Orleans még jóval a Katrina hurrikán pusztítása előtt. Eastwoo... Több

0
 
2016.04.04 kissjanos21

Nekem tetszett ez az igazi őskori film remekmű. Mély benyomást tett rám.Nem akármilyen alakítás ez a film.Lehet érezni a vívódást és a megoldás utáni vágyat.

0
 
2023.06.26 Jay

Szerintem ez egy túlértékelt Callahan-mozi. Átlagos.

0

A film összbevétele 48 143 579 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmben Block (Eastwood) nagyobbik lánya, Amanda (igazi nevén Alison) valóban Eastwood egyik lánya. Egyébként van még négy lánya és két fia.Szerző: Berto49

#2