70% 111 szavazat
Kutyák és macskák: A rusnya macska bosszúja

Kutyák és macskák: A rusnya macska bosszúja

Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
18
Szereplők (18)
20
Képek (20)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A kutyák és macskák örök harcban állnak egymással, miközben az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy mi zajlik előttük. Kedvenceink egy földalatti hálózat tagjai, akik az életüket kockáztatják értünk, és azért, hogy fenntartsák az egyensúlyt az emberek leghűségesebb társai, a kutyák és a macskák között. Ám a rusnya macska, Kopasz Kitty most átlépett egy határt. Az egykori titkos ügynök azt tervezi, hogy egy ördögi szerkentyű segítségével uralma alá hajthatja a kutyákat és a macskákat. A történelem során először a két népségnek össze kell fognia, hogy megállítsák.

Forgatókönyvíró: John Requa, Glenn Ficarra
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália
Premier (HU): 2010.08.05.
 
2017.12.28 Nemecsek

legújabb vélemény

Az előző részt én egyszerűen imádtam, annyira jópofa volt, de ez szöges ellentéte sajnos. Nagyon kínos volt látni a rossz animációt és a humora is elképesztően erőltetett volt. Szerintem egy nagyon felejthető és kiábrándító film.

0
 
2015.07.23 london2012

Na a rusnya macska tényleg rusnya benne. :) Szórakoztató kikapcsolódást nyújthat ez a film az egész család számára. Kicsiknek nagyoknak egyaránt érdemes megnézni.

0
 
2015.11.16 Regi82

Alig voltak a filmben olyan részek ahol nevetni tudtam volna. Az első részhez képest ez sokkal gyengébb lett. A történet viszont jobb volt és a galamb figura különösen tetszett. Valamint nem csak gyerekeknek való,mert a felnőttnek is tetszeni fog.

0
 
2017.08.28 Bernie

Arra számítottam, hogy a folytatás is egy kedves, aranyos állatkás film lesz, de nekem ez már valahogy túl sok volt. Nem is igazán jön be ez a macska - rossz, kutya - jó leosztás. túlságosan is éles sztereotípia ez. Minden esetre szerintem azért még így is belefér az egyszer nézhető kategóriába.

0

A film összbevétele 112 483 764 dollár volt (imdb.com).

#1