Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
Pingvinek vándorlása 2.

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

A világsikert arató és Oscar-díjat nyerő Pingvinek vándorlásának most elkészült a folytatása. Meghatározó pillanat, amikor a fiatal pingvin először kel útra, hogy a többi társához hasonlóan ő is kövesse azt a titokzatos hívást, ami miatt az állatok minden télen elindulnak egy ismeretlen táj felé. A Pingvinek vándorlása 2. ennek a fiatal állatnak az első lépéseit követi nyomon, egy hosszú és lenyűgöző út során. A páratlan szépségű alkotás fantasztikus felvételek során próbálja meg bemutatni kétségeit, félelmeit, s azokat a kihívásokat, amikkel a pingvinnek vándorlása során szembe kell néznie. Egyetlen pingvin sorsán keresztül ismerhetjük meg azt az erőteljes és titokzatos ösztönt, ami megadja ezeknek a rendkívüli állatoknak a túlélés esélyét. Mindeközben varázslatos képek segítik a nézőt abban, hogy minél jobban megismerhesse az antarktiszi császárpingvinek elszigetelt világát. (Forgalmazza: Vertigo Média Kft)

(ps)
 

Luc Jacquet rendező élete során már számos alkalommal járt az Antarktiszon. Mindössze 23 éves volt, amikor első alkalommal vett részt egy antarktiszit expedíción.

(hp)
 

Luc Jacquet tizenkét évvel a világszerte nagy sikert arató Pingvinek vándorlása című filmje után készítette el a folytatást.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.