Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Dzsungel-mentőakció


(Les As de la Jungle)
Dzsungel-mentőakció

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt. Hogy a gonosz koalát megállítsák, a kis csapatnak egyesítenie kell minden tudását és erejét, és segítségül kell hívniuk a Bajnokokat, a dzsungel legendás védelmezőit is. (Big Bang Media)

(hp)
 
2017. 07. 27. 06:29 

Hát nem is tudom mit mondhatnék, én inkább az a Zootropolisos, Agymanókos fajta vagyok, de végülis ez sem okozott csalódást, csak tudni kell a helyén kezelni. A maga nemében szórakoztató, de idén láttuk már jobbat is.

 
2017. 07. 28. 05:45 

Tipikusan a legfiatalabb réteget megszólító animációs meséről van szó, nem éppen a Disney-Pixar vonalon mozog, de a teremben láthatóan élvezték a gyerekek. Ha most eltekintek a saját mércémtől, és azt nézem, hozta-e azt, amit kitűzött maga elé, akkor 4 csillagot adnék, de ezt az értékelést meghagyom a fiatalabbaknak. Nálam ez egy szórakoztató közepes, de egyáltalán nem bántam meg, hogy elmentem rá az unokaöcsémmel.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.