Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Hanta boy


(Liar Liar)
Hanta boy

Tartalom

Fletcher Reede (Jim Carrey) sztárügyvéd, amihez hozzátartozik, hogy füllent, kamuzik, hazudik, amikor és akinek kell. Karrierje miatt sokszor még fiát, Maxet (Justin Cooper) is elhanyagolja, és nem tartja be az ígéreteit. Max ezért azt kívánja születésnapjára, hogy az apja ne tudjon többé hazudni. Másnap Fletcher komoly problémákkal szembesül, mert mindig kiszalad a száján, amit gondol...
 
(SódóGA)
 
2017. 02. 03. 16:13 

Carrey rajongóknak kötelező, de a mondanivalója is érdekes. Bár eléggé elképzelhetetlen...

 
2015. 04. 20. 13:28 

Jim Carrey megtanult egy arcot vágni és azóta is ebből él. Nekem már nagyon unalmas, mert nem tud ebből többet kihozni és nem értem, hogy mit lehet benne ennyire szeretni. Az Ace Ventura óriási volt, de a többi már jóval gyengébb, miközben a drámai szerep is jól áll neki. Ez egy unalmas gyenge film.

 
2015. 12. 31. 02:52 

Gumiarc minden mennyiségben. Jópofa, de már sok az idétlenkedés, sokszor ismétli magát és rajta kívül mindenki más csak másodhegedűs, de ezzel a bohóckodással már nem visz el egy egész filmet.

Jim Carrey
Jim Carrey
Jennifer Tilly
Jim Carrey
Jim Carrey
Jim Carrey
Jim Carrey
Jim Carrey
Jim Carrey
Jim Carrey
 

A film egyik korai jelenetében látható, hogy Fletcher órája 4 óra 20 percet mutat. Ez az elem gyakorta visszatér a hollywoodi filmekben.

(SódóGA)
 

Amikor Fletcher megállítja a repülőgépet, a bámészkodó utasok között Jim Carrey-t is ki lehet szúrni a tömegben.

(SódóGA)
 

Jim Carrey 20 millió dollárt kapott a szerepéért.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.