72% 48 szavazat
Véres hétvége

Véres hétvége

Long Weekend
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
15
Szereplők (15)
10
Képek (10)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Vannak helyek, ahová ember csak igen ritkán jut el. Pedig a látvány idilli: gyönyörű part, életteli erdők, páratlan élővilág fogadja a kirándulót. Ilyen helyszínt választ Peter (Jim Caviezel) boldogtalan házassága helyrehozására. Feleségével, Marciával (Claudia Karvan) Ausztrália szinte érintetlen területein barangolnak, s bár a táj szépségén ámuldoznak, az ott élőket nem tisztelik. Felelőtlenül lövöldöznek, autójukkal gázolnak is. S ekkor, váratlanul, az idilli környezet megváltozik. Az anyatermészet ellenük fordul, s nem csak az állatok támadnak. Peter menekülés közben más, csúnya véget ért kirándulók holttesteit fedezi fel, s az őrület határán már csak abban bízik, valahogy mégis kijutnak onnan.

Ország: Ausztrália
Premier (HU): 2009.11.20.
Claudia Karvan
Jim Caviezel
Claudia Karvan
Claudia Karvan
Jim Caviezel
Jim Caviezel
Jim Caviezel
Claudia Karvan
Jim Caviezel
Jim Caviezel
Claudia Karvan
 
2021.02.07 BoBamburg

legújabb vélemény

Volt egy egész jó mondanivalója a filmnek, de sajnos nem tudták rendesen kitölteni a másfél órás játékidőt, így inkább volt unalmas, mint érdekes. Egyszer nézős, teljesen b-kategóriás thriller.

0
 
2017.07.05 StephenEt

Kellemesen lepergett ez a csaknem másfél óra. Annak ellenére, hogy ez nem egy horrorfilm, elég sok horrorisztikus elemet tartalmaz, ami egy kicsit távolabb eső ettől a műfajtól. Ennek ellenére egész jól van felépítve dramaturgiailag és szép helyen is játszódik, így egészen hangulatos is.

1
 
2017.02.20 issue

Engem valahogy nem tudott lekötni a dilettáns alakítások, a sablonos történet és a még sablonosabb párbeszédeivel. Ha valamit ki lehetne emelni, akkor azt talán maguk a jól beállított felvételek, amelyek valamennyire élvezetessé teszik a látványvilágot.

0