Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
Looper - A jövő gyilkosa

Tartalom

Az időutazás nem fickió többé, azonban veszélyei miatt illegális cselekdetnek számít. A maffia körében azonba bevett módszer, hogy ha valakit el akarnak tenni láb alól, visszaküldi az időben, ahol egy úgynevezett jövőgyilkos elteszi láb alól. A film főszereplője Joe, aki elég jól megél a gyilkolásból, azonban amikor saját jövőbeli énjét kéne megölnie, élete gyökeresen megváltozik.
(hp)
 
2016. 02. 10. 15:10 

Sajnos Bruce Willis is kiöregedett, mára már csak árnyéka 15-20 évvel korábbi önmagának. Nem arról van szó, hogy pocsék teljesítmény nyújtott, de Jospeph Gordon-Levitt mellett már nem sok helye maradt a filmvásznon. A mellékszereplők egyébként jó alakítást nyújtottak, közülük is kitűnt Emily Blunt. Ami a filmet illeti, az alapötlet jó volt, többnyire működött is, volt iránya, feszessége és tempója is. Valahol a közepes és az igazán emlékezetes sci-fik közt félúton...

 
2015. 06. 10. 08:54 

A film egy Bibliai próficiát vesz alap gondolatnak. A lényeg, hogy igen élvezetes, főleg a gondolatfuttatással kapcsolatos csavarok teszik azzá, ezt egy kis időutazással és relatív kövtkezményekkel fűszerezve. Igen véres és destruktív, érzékenyebb embereknek és gyerekeknek nem ajánlanám, vallási katyvasz miatt pedig hívőknek sem. Láttam itt hideget meleget írni róla, vettem a bátorságot én is szólni, senkit nem szeretnék se sérteni, se provokálni, pusztán álláspontomat fejeztem ki, mint ahogyan tették azt sokan mások előttem. Ajánlom! :)

 
2015. 05. 06. 08:23 

Tanulságos filmtörténet egy jó "sci-fi"-n tálalva ! A MONDANIVALÓ mindenekelőtt a hatásvadász! Nem unalmas film, de egy látványos akciófilm sem. Sci-fi fanoknak kötelező darab!! Ki-ki döntse el, hogy Bruce Willis a jó vagy rossz szerepben bukkan fel. Nagyon nagy, akár többször nézős film!!!

 

A Looper a harmadik film, melyben Bruce Willis fiatalkori önmagával találja szemben magát (12 majom, A kölyök, 1995)

(hp)
 

A forgatókönyvíró és rendező, Rian Johnson 2002 óta gyűjtögette az ötleteket a filmjéhez.

(hp)
 

Emily Blunt már a forgatókönyv felének elolvasása után igent mondott a felkérésre, még azelőtt, hogy tudta volna, pontosan milyen szerepet is vállalt el ezzel.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.