Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Lopom a sztárom


(The Bling Ring)

Tartalom

Hollywood, Los Angeles. A hírnév megszállottjainak városa. Itt mindenki ki akar tűnni, és ha nem jön össze a színészi sztárság, majd a bűn elvégzi a melót.
A megtörtént eseményeken alapuló sztoriban egy tinédzserekből álló csapat tagjai - akiket teljesen elbűvöl a hollywoodi sztárok fényűző élete - úgy próbálják magukévá tenni az amerikai álmot, hogy az interneten lenyomozzák különböző sztárok lakcímeit, majd betörnek házaikba, és értékes ingóságaikkal együtt távoznak. A fiatalok több mint három millió dollár értékben tulajdonítottak el luxustárgyakat, áldozataik között pedig olyan nevekkel találkozhatunk, mint Paris Hilton, Orlando Bloom, Lindsay Lohan, Paul Oakenfold vagy Rachel Bilson.
A Bling Ring néven elhíresült rablócsapat története remek tükörképe a mai hírnév- és luxus-hajhászó fiatalság naivitásának. A brahiból bűnöző banda tagjainak esetén keresztül feltárulnak előttünk azok a kísértések, melyeknek kevés tinédzser tudna ellenállni: ami először jópofa balhénak tűnik, könnyedén eldurvulhat, így kapunk végül egy kijózanító betekintést a mai modern kultúrába.
(hp)
 
2017. 01. 17. 13:52 

Csak Taissa Farmiga miatt néztem meg mert nagyon tehetségesnek tartom. A film egynek elment, egyszer meg lehet nézni. Kicsit kevésnek találtam a történetet.

 
2015. 08. 20. 12:55 

Egyhangúsága és egyszerűsége miatt inkább a dokumentumfilmek között állná meg a helyét Coppola kisasszony új műve, amelyben egy (vagy több) fontos, fiatalokat érintő probléma vetődik fel. Kevés, de mégis érdemes látni, mert szeretne üzenni nekünk.

 
2016. 05. 09. 11:27 

Picit egysíkúnak találtam, több mindent is ki lehetett volna hozni belőle. Egyszer meglehetett nézni, de nem több.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.