Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Lopom a sztárom


(The Bling Ring)
Lopom a sztárom

Tartalom

Hollywood, Los Angeles. A hírnév megszállottjainak városa. Itt mindenki ki akar tűnni, és ha nem jön össze a színészi sztárság, majd a bűn elvégzi a melót.
A megtörtént eseményeken alapuló sztoriban egy tinédzserekből álló csapat tagjai - akiket teljesen elbűvöl a hollywoodi sztárok fényűző élete - úgy próbálják magukévá tenni az amerikai álmot, hogy az interneten lenyomozzák különböző sztárok lakcímeit, majd betörnek házaikba, és értékes ingóságaikkal együtt távoznak. A fiatalok több mint három millió dollár értékben tulajdonítottak el luxustárgyakat, áldozataik között pedig olyan nevekkel találkozhatunk, mint Paris Hilton, Orlando Bloom, Lindsay Lohan, Paul Oakenfold vagy Rachel Bilson.
A Bling Ring néven elhíresült rablócsapat története remek tükörképe a mai hírnév- és luxus-hajhászó fiatalság naivitásának. A brahiból bűnöző banda tagjainak esetén keresztül feltárulnak előttünk azok a kísértések, melyeknek kevés tinédzser tudna ellenállni: ami először jópofa balhénak tűnik, könnyedén eldurvulhat, így kapunk végül egy kijózanító betekintést a mai modern kultúrába.
(hp)
 
2015. 01. 27. 15:06 

Ez a film valami katasztrófa. :D Teljesen másra számítottam az előzetes ismertetője alapján. Valami izgalmas filmet vártam, erre kaptam egy normális rendezést nem látott, se füle se farka akármit. Kár volt elpazarolni rá az időt.
Emma Watsonnak pedig ez az első olyan szerepe ami egy hatalmas csalódás volt számomra. Szerintem egyszerűen nem tudja átvenni ezt a bulizós, drogos, gazdag kis tini-cenzúra- :D szerepet, mert annyira távol áll az ő valódi életvitelétől, legalábbis eddigi élettörténetét tekintve, ami persze egyáltalán nem baj. Van aki képes eljátszani és van aki nem. Szerintem ő az utóbbi kategóriába tartozik, de persze egyéni véleményfüggő. Az ő esetében szörnyen erőltetettnek tűnik a dolog.

 
2015. 03. 30. 00:24 

Nekem tetszik Sofia narrációs stílusa, nagyon egyedi, néhol "másvilági" hangulatot teremt, ugyanakkor valóságszagúak a történetek. Valamiért az Elveszett jelentés nem nőtt a szívemhez, de az összes többit bármikor újranézném.

 
2015. 08. 20. 12:55 

Egyhangúsága és egyszerűsége miatt inkább a dokumentumfilmek között állná meg a helyét Coppola kisasszony új műve, amelyben egy (vagy több) fontos, fiatalokat érintő probléma vetődik fel. Kevés, de mégis érdemes látni, mert szeretne üzenni nekünk.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.