76% 68 szavazat
Az északi sarkkör szerelmesei

Az északi sarkkör szerelmesei

Los amantes del Círculo Polar
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
25
Szereplők (25)
23
Képek (23)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Az északi sarkkör szerelmesei című romantikus drámában Anna-t és Otto-t ismerhetjük meg, akik nyolc éves korukban találkoztak először. A gyerekek egymásba szeretnek, azonban a lány anyja elcsábítja Otto apját, így a két gyermek mostohatestvérekként élnek együtt tizenhét éven… Több


Rendező: Julio Médem
Forgatókönyvíró: Julio Médem
Ország: Franciaország, Spanyolország
Premier (HU): 2000.01.20.
 
2016.10.18 Fintil

legújabb vélemény

Gyönyörű történet, ahol a főszerepet a sors játsza, és váltakoznak egy szerelmes pár nézőpontjai. Medem képes mindig más oldalról megközelíteni a romantikát, és mindig varázslatos a végeredmény. Mind közül ez áll hozzám a legközelebb, és reménykedem, hogy talán egyszer én is átélek ilyen szerelmet :)

0
 
2015.09.13 Sniper

Csodálkoztam, mennyire magával tudott ragadni ez a drámai szerelmi történet. Egyszerű, mégis nagyon érdekesen elmesélt, így nem is lehet tőle elszakadni, míg nem ismerjük meg a végkifejlettet.

0
 
2015.10.11 justynaw

Film az igaz, tiszta és kitartó szerelemről, aminél többről az ember nem is álmodhat. Ahogy bontakozott ki a történet, egyre jobban beszippantott, és egyre jobban féltettem őket, hogy mi lesz, és a vége annyira fájdalmas és szép volt, és bennem még mindig él a kérdés, hogy mi lett volna ha... Julio Médem legjobb filmje.

0

A film összbevétele 504 223 dollár volt (imdb.com).

#1