Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Elveszett lány


(Lost Girl)
Elveszett lány

Tartalom

A történet főszereplője Bo, aki különös képességgel rendelkezik, mások szexuális energiájából táplálkozik - legyen férfi vagy nő -, ám nem tudja, hogy mi is ő valójában. A válaszra azonban nem sokáig kell várjon, hiszen kiderül, hogy szukkubusz, ami egy fae faj. A faek mind valamilyen speciális képességgel rendelkeznek - van köztük alakváltó, kobold, szirén, valkűr..stb. - és titkos társadalmat alkotnak, ahol a sötét és a világos oldal áll egymással szemben. Minden faenek oldalt kell választania, Bo azonban ezt megtagadja, és egyik oldalnak sem kötelezi el magát. Bo, a mellé szegődött Kensivel - aki egy ember - saját magánnyomozást folytat, miközben próbál rájönni, hogy honnan is származik. Szoros kapcsolatba kerül a szintén fae nyomozó Dysonnal és az emberi orvossal, Laurennel.

(00Alexa00)
 
2015. 05. 06. 20:29 

Rém sablonos, hatásvadász sorozat, amit legfeljebb ebéd közben bekapcsol az ember.

 
2015. 03. 02. 14:24 

Sok nyomozás, szex, akció, rejtély és humor. Az első 3 évad az, ami jobban sikerült szerintem, de egy próbát szerintem mindenképp megér. Talán nem ez lesz életed sorozata, de jól el lehet vele ütni az időt.

 

A Bo (Anna Silk) édesanyját játszó Inga Cadranel valójában 4 évvel fiatalabb filmbeli lányánál.

(rbernadett)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.