Játssz egy Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Hétköznapi titkaink


(Louder Than Bombs)
Hétköznapi titkaink

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Egy hamarosan megrendezésre kerülő fotókiállítás, mely a három éve elhunyt Isabelle Reednek állít emléket összehozza a családot. Bár nem lelkesedik az ötletért, hogy apjával és öccsével sok időt töltsön el, a nő idősebb fia, Jonah is hazatér. Miközben egy tető alatt kénytelenek együtt tölteni az idejüket, Gene elkeseredetten próbál meg közelebb kerülni fiaihoz. A fiúk eleinte tudják összeegyeztetni az anyjukról kialakuló képet saját emlékeikkel... (hp)
2016. 04. 16. 20:20 

Kétségkívül erős alakítások vannak benne, és megvannak a maga erős pillanatai, azonban emocionális szinten mégsem tud fölé emelkedni a hasonló stílusú filmeknek.

2016. 07. 21. 19:04 

Bár részeiben, jeleneteiben igen működőképes filmről van szó, nekem nem áll össze egy koherens egésszé. Ezt pedig kimondottan sajnálom, mert nagyon sok potenciál volt benne, és még így is egész erős filmnek tartom.

2016. 05. 29. 06:25 

Trier ismét egy igen erős filmet rakott össze, melynek minden pillanatában van valami igaz és a visszafogottsága mellett mégis átütő. Nálam betalált.

 

Joachim Trier a neves rendező, Lars von Trier rokona.

(hp)
 

A film forgatási munkálatai nyolc hétig tartottak. A forgatás 2014. szeptember 4-én kezdődött meg New York Cityben.

(hp)
 

1979. óta ez az első norvég film, ami versenyben volt a Cannes-i Filmfesztivál fő versenyszekciójában.

(hp)
Movieaddicts: Részben tökéletes
Zseniális és az embert mélyen megérintő ötlet. Kár, hogy nem sikerült jobb filmet készíteni hozzá! 6,5/10
VOX: Hétköznapi titkaink
Egy újabb tehetséges rendező, aki bizonyította: az anyanyelvén forgatott sikerek után, nagy költségvetéssel készült angol nyelvű produkció inkább csapda, mintsem a nagy továbblépés lehetősége. A norvég Joachim Trier a kifejezetten zseniális indulás (Szerzők) és egy lírai dráma (Búcsúlevél Oslóhoz) után készített egy zavarba ejtően gyenge lábakon álló filmet. 55/100
Hetediksor: Háború a hátországban
Emlékezetes alakítások, nagyszerű pillanatok, mesteri lélekábrázolás, kissé túlzsúfolt mondanivalóval és néhány kihagyott ziccerrel. 7/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.