Játssz három szuper díjért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Hétköznapi titkaink


(Louder Than Bombs)

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Egy hamarosan megrendezésre kerülő fotókiállítás, mely a három éve elhunyt Isabelle Reednek állít emléket összehozza a családot. Bár nem lelkesedik az ötletért, hogy apjával és öccsével sok időt töltsön el, a nő idősebb fia, Jonah is hazatér. Miközben egy tető alatt kénytelenek együtt tölteni az idejüket, Gene elkeseredetten próbál meg közelebb kerülni fiaihoz. A fiúk eleinte tudják összeegyeztetni az anyjukról kialakuló képet saját emlékeikkel... (hg)
2016. 04. 21. 12:21 

A háborús fotós váratlan halála után a hátrahagyottak különbözőképpen élik meg a gyászt, az egyetlen közös pont, hogy mindenki a másikat okolja. Joachim Trier filmjét tavaly Arany Pálmára jelölték.

2016. 03. 07. 01:17 

Bár részeiben, jeleneteiben igen működőképes filmről van szó, nekem nem áll össze egy koherens egésszé. Ezt pedig kimondottan sajnálom, mert nagyon sok potenciál volt benne, és még így is egész erős filmnek tartom.

2016. 03. 07. 01:16 

Nagyon izgalmas narratívája van a filmnek, ez nálam kapásból telitalálat. Nagyon bejöttek a flashbackek és a játék a zenével. Szép film, merem ajánlani.

Jesse Eisenberg

mint Jonah

Amy Ryan

mint Hannah Brennan

Gabriel Byrne

mint Gene Reed

Ruby Jerins

mint Melanie

David Strathairn

mint Richard Weissman

Isabelle Huppert

mint Isabelle Joubert Reed

Harry Ford

mint Ralph

Joachim Trier a neves rendező, Lars von Trier rokona.

(hg)

A film forgatási munkálatai nyolc hétig tartottak. A forgatás 2014. szeptember 4-én kezdődött meg New York Cityben.

(hg)

1979. óta ez az első norvég film, ami versenyben volt a Cannes-i Filmfesztivál fő versenyszekciójában.

(hg)
Movieaddicts: Részben tökéletes
Zseniális és az embert mélyen megérintő ötlet. Kár, hogy nem sikerült jobb filmet készíteni hozzá! 6,5/10
VOX: Hétköznapi titkaink
Egy újabb tehetséges rendező, aki bizonyította: az anyanyelvén forgatott sikerek után, nagy költségvetéssel készült angol nyelvű produkció inkább csapda, mintsem a nagy továbblépés lehetősége. A norvég Joachim Trier a kifejezetten zseniális indulás (Szerzők) és egy lírai dráma (Búcsúlevél Oslóhoz) után készített egy zavarba ejtően gyenge lábakon álló filmet. 55/100
Hetediksor: Háború a hátországban
Emlékezetes alakítások, nagyszerű pillanatok, mesteri lélekábrázolás, kissé túlzsúfolt mondanivalóval és néhány kihagyott ziccerrel. 7/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.