Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Hétköznapi titkaink


(Louder Than Bombs)
Hétköznapi titkaink

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Egy hamarosan megrendezésre kerülő fotókiállítás, mely a három éve elhunyt Isabelle Reednek állít emléket összehozza a családot. Bár nem lelkesedik az ötletért, hogy apjával és öccsével sok időt töltsön el, a nő idősebb fia, Jonah is hazatér. Miközben egy tető alatt kénytelenek együtt tölteni az idejüket, Gene elkeseredetten próbál meg közelebb kerülni fiaihoz. A fiúk eleinte tudják összeegyeztetni az anyjukról kialakuló képet saját emlékeikkel... (hp)
 
2016. 04. 21. 12:21 

A háborús fotós váratlan halála után a hátrahagyottak különbözőképpen élik meg a gyászt, az egyetlen közös pont, hogy mindenki a másikat okolja. Joachim Trier filmjét tavaly Arany Pálmára jelölték.

 
2016. 05. 29. 06:25 

Trier ismét egy igen erős filmet rakott össze, melynek minden pillanatában van valami igaz és a visszafogottsága mellett mégis átütő. Nálam betalált.

 
2016. 04. 16. 20:20 

Kétségkívül erős alakítások vannak benne, és megvannak a maga erős pillanatai, azonban emocionális szinten mégsem tud fölé emelkedni a hasonló stílusú filmeknek.

Jesse Eisenberg
Devin Druid
Gabriel Byrne
Devin Druid
Jesse Eisenberg
Amy Ryan
Isabelle Huppert
 

A filmet nagyjából 11M $-ból forgatták 2014 őszén, az Egyesült Államokban.

(dulkap)
 

Jesse Eisenberg által alakított Jonah Reed a szociológia professzora. A színész édesapja a való életben szociológia professzor egy főiskolán.

(dulkap)
 

A franciaországi terrortámadások miatt az ottani mozikba 'Back Home' címmel került a film.

(dulkap)
Movieaddicts: Részben tökéletes
Zseniális és az embert mélyen megérintő ötlet. Kár, hogy nem sikerült jobb filmet készíteni hozzá! 6,5/10
VOX: Hétköznapi titkaink
Egy újabb tehetséges rendező, aki bizonyította: az anyanyelvén forgatott sikerek után, nagy költségvetéssel készült angol nyelvű produkció inkább csapda, mintsem a nagy továbblépés lehetősége. A norvég Joachim Trier a kifejezetten zseniális indulás (Szerzők) és egy lírai dráma (Búcsúlevél Oslóhoz) után készített egy zavarba ejtően gyenge lábakon álló filmet. 55/100
Hetediksor: Háború a hátországban
Emlékezetes alakítások, nagyszerű pillanatok, mesteri lélekábrázolás, kissé túlzsúfolt mondanivalóval és néhány kihagyott ziccerrel. 7/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.