Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

MacGyver


(MacGyver)
MacGyver

Tartalom

A Richard Dean Anderson főszereplésével sugárzott sorozat rebootjában a húszas éveiben járó MacGyvert követhetjük nyomon, akit beszerveznek egy titkos szervezetbe, ahol kamatoztatni tudja különleges problémamegoldó képességeit. A világon átívelő bevetetések során társa Lincoln (George Eads), a magasan képzett CIA ügynök.

(hp)
 
2016. 09. 26. 15:49 

Nope, nope, nope, nope... Ennyire ostoba sorozatot nagyon rég nem láttam már. Az eredeti MacGyver nyomába sem ér, az a fajta műsor ez, amit nézel, de neked kínos. Facepalm!

 
2016. 09. 27. 06:02 

Az eredeti MacGyver mellett ez egy paródia. Okés, lehet változtatni, de komolyan, olyan ez, mintha vígjátéknak szánták volna, csak nem is vicces igazából. Szegény főszereplő srácot sajnálom, az ő karrierje jó eséllyel itt ér véget. A sorozat pedig az első évaddal.

 
2016. 09. 30. 08:53 

A MacGyveren nőttem fel, ezt muszáj elmondanom elöljáróban. Már a reboot ötlete sem tetszett, de a végeredmény meg aztán végképp. Siralmas porba tiprása ez egy ikonikus karakternek. RIP!

George Eads
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.