Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

MacGyver


(MacGyver)
MacGyver

Tartalom

A Richard Dean Anderson főszereplésével sugárzott sorozat rebootjában a húszas éveiben járó MacGyvert követhetjük nyomon, akit beszerveznek egy titkos szervezetbe, ahol kamatoztatni tudja különleges problémamegoldó képességeit. A világon átívelő bevetetések során társa Lincoln (George Eads), a magasan képzett CIA ügynök.

(hp)
 
2016. 09. 30. 08:53 

A MacGyveren nőttem fel, ezt muszáj elmondanom elöljáróban. Már a reboot ötlete sem tetszett, de a végeredmény meg aztán végképp. Siralmas porba tiprása ez egy ikonikus karakternek. RIP!

 
2016. 09. 27. 06:02 

Az eredeti MacGyver mellett ez egy paródia. Okés, lehet változtatni, de komolyan, olyan ez, mintha vígjátéknak szánták volna, csak nem is vicces igazából. Szegény főszereplő srácot sajnálom, az ő karrierje jó eséllyel itt ér véget. A sorozat pedig az első évaddal.

 
2016. 09. 26. 15:49 

Nope, nope, nope, nope... Ennyire ostoba sorozatot nagyon rég nem láttam már. Az eredeti MacGyver nyomába sem ér, az a fajta műsor ez, amit nézel, de neked kínos. Facepalm!

George Eads
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.