Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Madeleine


(Madeleine)
Madeleine

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Tartalom 3

Madeleine és tini húga, Sophie a nagymamájuknál töltik a nyarat egy észak-olaszországi falucskában. A lányok szülei elváltak, az apa a rengeteg munkája miatt nem látogathatja a lányokat, az anya épp az új fiújával nyaral.A lányok hétköznapjait egy rejtélyes páva éneke színezi. Egy nap a nagymama rosszul lesz, orvost kell hozzá hívni. Azonban az orvos sokkal nagyobb érdeklődést mutat Sopgie, mint a beteg nagyi iránt. A húgát megóvandó, Madeleine lelöki a lépcsőről az orvost. A lányok megijednek, s nem tudják, megölték-e az orvost, ezért elmenekülnek. Megkeresik apjukat a városban és csak ekkor fedezik fel, hogy sok pótolni valója van a csonka családnak.

(BéBé)
 
2017. 01. 17. 14:22 

Nem vártam sokat ettől a fimtől, mive gyakorlatilag semmit sem lehetett találni róla az interneten, azonban nem bántam meg, hogy végigültem. Nyilván nem lesz egy közöségkedvenc, azonban a nyitottabb mozinézők számára nyújthat néhány izgalmas pillanatot. Üde színfolt a sok amerikai szuperprodukció között.

 
2017. 01. 16. 12:51 

Se a rendezőt, se a színészeket nem ismertem, azonban kellemesen csalódtam bennük! A filmben keverednek a különfélte műfajok. Olyanoknak tudom ajánlani, akik nyitottak az elvontabb témákra is. Sok érdekes kérdést boncolgat a film. A filmzene is nagyon találó lett, jól aláfesti a történéseket.

 
2017. 01. 15. 20:08 

Amikor beültem a filmre, azt hittem, hogy valami romantikus kis történetet fogok látni, de aztán jött néhány komoly fordulat, és a film gyorsan irányt váltott. Valódi dráma, feszültség és titkok tömkelege vár a nézőre. Az azonban furcsa, hogy egy ismert színészt sem látni a filmben, bár egyikükre sem lehet panaszkodni.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.