67% 30 szavazat
Madeleine

Madeleine

Madeleine
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
15
Szereplők (15)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Tartalom 3

Madeleine és tini húga, Sophie a nagymamájuknál töltik a nyarat egy észak-olaszországi falucskában. A lányok szülei elváltak, az apa a rengeteg munkája miatt nem látogathatja a lányokat, az anya épp az új fiújával nyaral.A lányok hétköznapjait egy rejtélyes páva éneke színezi. Egy nap a… Több


Ország: Olaszország
Premier (HU): 2017.01.12.
 
2017.01.17 pepetherock

legújabb vélemény

Nem vártam sokat ettől a fimtől, mive gyakorlatilag semmit sem lehetett találni róla az interneten, azonban nem bántam meg, hogy végigültem. Nyilván nem lesz egy közöségkedvenc, azonban a nyitottabb mozinézők számára nyújthat néhány izgalmas pillanatot. Üde színfolt a sok amerikai szuperprodukció között.

0
 
2017.01.15 Gríz

Amikor beültem a filmre, azt hittem, hogy valami romantikus kis történetet fogok látni, de aztán jött néhány komoly fordulat, és a film gyorsan irányt váltott. Valódi dráma, feszültség és titkok tömkelege vár a nézőre. Az azonban furcsa, hogy egy ismert színészt sem látni a filmben, bár egyikükre sem lehet panaszkodni.

0
 
2017.01.16 luba323

Se a rendezőt, se a színészeket nem ismertem, azonban kellemesen csalódtam bennük! A filmben keverednek a különfélte műfajok. Olyanoknak tudom ajánlani, akik nyitottak az elvontabb témákra is. Sok érdekes kérdést boncolgat a film. A filmzene is nagyon találó lett, jól aláfesti a történéseket.

0

A film 167 776 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 293 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1