63% 83 szavazat
Már megint péntek

Már megint péntek

Friday After Next
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
18
Szereplők (18)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Craig és Day-Day végre állást kap, mint biztonsági õr, és beköltöznek új kéglijükbe. De a boldogság nem felhõtlen, karácsony estéjén egy áltélapó lepi meg õket otthonukban, és meglép az összes ajándékkal. Az újdonsült õrök azonban nem hagyják annyiban az ügyet, és mindent megtesznek, hogy visszaszerezzék a lopott szajrét. Csakhogy ez korántsem megy olyan egyszerűen - úton útfélen ártatlan hölgyekkel, környékbeli kölykökkel és a rendõrséggel akadnak össze... A Végre péntek! és a Péntek esti gáz folytatása egy pillanatra sem hagyja a rekeszizmokat pihenni!

Rendező: Marcus Raboy
Író: Ice Cube
Forgatókönyvíró: Ice Cube, DJ Pooh
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2003.11.25.
Ice Cube
 
2019.10.03 doobie

legújabb vélemény

Marcus Raboy-nak nem sikerült megugrania a lécet, ez a film egyszerűen gyenge. Egy vígjátékban szerintem nem elég, ha a bénácska főszereplőkre próbálnak minden poént építeni, valami eredeti és ütős is kellene bele. Még akkor is, ha nem egy A-kategóriás filmről van szó.

0
 
2015.06.24 tomvétsz

Nem tudom, a rendezőváltáson múlott-e a dolog, de nekem az előző része (Péntek esti gáz) jobban tetszett. Ez csak amolyan átlagos szombat esti komédia.

0

A film összbevétele 32 983 713 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Az eredeti forgatókönyvben visszatért volna Roach karaktere is, de végül újra kellett írni a szkriptet miután az őt alakító színész, Justin Pierce öngyilkos lett.Szerző: dulkap

#2
 

Craig és az apja az egyetlen karakterek, akik mind a három Friday-filmben szerepeltek.Szerző: dulkap

#3