79% 280 szavazat
Marrowbone

Marrowbone

Marrowbone
Filmadatlap
19
Vélemények (19)
19
Szereplők (19)
13
Képek (13)
3
Videók (3)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
7
Cikkek (7)
Fórum
Mia Goth
Kyle Soller
Charlie Heaton
George MacKay
Mia Goth
Charlie Heaton
George MacKay
Anya Taylor-Joy
George MacKay
Charlie Heaton
Mia Goth
George MacKay
Anya Taylor-Joy
George MacKay
George MacKay
Mia Goth
Charlie Heaton
Anya Taylor-Joy
George MacKay
George MacKay

FILMINFÓ

Édesanyjuk halála után négy testvér egy misztikus farmon kezd el bújkálni.

(ps)

Ország: Spanyolország
Premier: 2017.09.11.
 
2021.05.19 Di Canio

legújabb vélemény

Elhagyatott ház, tükör, rejtélyek az elején, jól indul, de azután kicsit leül a film, nem tudtam hová tenni. Szerencsére a vége felé felpörögtek az események, kibogozódtak a szálak, jó volt a csavar, így egész jó film lett belőle. Csak ezt a padlásos történetet tudnám elfelejteni, annyira nem valósághű.

0
 
2018.08.03 indingo

a nap véleménye

Marrowbone: a feszültség kitartása

Nem mindennapi történet a Marrowbone, bár más hasonló témájú filmet juttat az ember eszébe. A legelejétől fogva feszültség van benne, hamar felkelti a néző figyelmét. Témájában kicsit családi dráma egy pszichológiai thrillerbe ültetve. Az édesanya és... Teljes kritika

3
 
2018.08.17 Szilonka

Utóbbi idők legjobbja amit láttam. Volt benne feszültség és titok, amire nem jön rá az ember 10 perc után.

2
 
2019.01.23 Laca//Ho/rr/oR//

Feszült story.

Jó pár hasonló filmet láttam, de azért ez vitte a pálmát. Sajnálatos módon ez a történet bármikor előfordulhat a mi világunkban és elő is fordult, hiszen egy erőszakos apa elől menekülő édesanyját és négy gyermekét mutatja be a film. Sok portálon néztem, hogy horror műfaj is benne van a leírásban, de ez inkább egy erős thriller, sok sok drámával fűszerezve. Bár mi tagadás, jó pár jelenet mutatkozott meg, amikor is nem igen voltam nyugodt állapotomba, helyenként még egy kis Jump scare résszel volt vegyítve, ami jó hangulatot adott az amúgy is nem "egyszerű" filmnek. Igazán az tetszett benne, hogy jó darabig nem lehetett tudni mi is az, vagy ki is az akitől félni kellene. Sok kérdés merült fel bennem, hogy mitől menekültek el ilyen messzire mennyi mindent rejtenek a világ elől, valamint a végén a nagy csattanó után tátott szájjal néztem a végkimenetelt. A rendező a színészek az egész stáb előtt le a kalappal, amiért egy kacifántos összevágott jelenet-múlt játékkal rukkoltak elő. Az egész játékidő alatt végig az a borzongás a néző szemében, amikor már tűkön ülve várja az igazságot. Nagyon jó kis film, ezért nagy köszönet Sergio G. Sánchez rendezőnek.

1
 

Átlagosra sikerült a film. Érdekesen indult, titkokkal fűszerezve folytatódik, a gyerekekkel is van valami, amit nem tudunk, de sejtünk. Lassú folyam, és néha gyengébben működő színészek, nem az én világom, olyan egyszer nézhetős, átlagos misztikus horrornak mondanám.

0

A film összbevétele 11 165 901 dollár volt (imdb.com).

#1