Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Másnaposok


(The Hangover)
Másnaposok

Tartalom

Egy Las Vegas-i legénybúcsút követő reggelen a baráti társaság rájön, hogy előző éjszaka evesztették az ijfú férjjelöltet, ráadásul szállodaszobájukban egy tigrist és egy csecsemőt is találnak.Kéztsegbeesett nyomozásba kezdenek, és homályos emlékeikre hagyatkozva olyan kalandokba keverednek, melyekre álmukban sem gontoltak vola.
(hp)
 
2015. 02. 24. 23:26 

Nagyon nagyon szeretem ezt a filmet. Annyit nevettem rajta. Fú imádnivaló. Kevés ilyen jó vígjáték készül mostanában, a karakterek szerintem felejthetetlenek.

 
2016. 05. 21. 19:09 

Nekem nagyon teszett! Kár hogy aztán többen felkapták az alapsztorit emiatt vesztett az értékéből a vegasi banzai. A szereplők nagyon jól alakítják a karakterüket, a sztori izgalmas és nagyon humoros. A fordulatok pedig igazi kedvenccé tették a szememben.

 
2016. 06. 14. 15:16 

Nagyon ütős vígjáték, nagy poénokkal, vicces karakterekkel, számomra megunhatatlan. Ez az eredeti rész a legélvezetesebb, de mindegyik tetszett. Érdemes többször is megnézni.

Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
 

Ken Jeong a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Zach Galifianakis a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A Stu-t alakító Ed Helmsnek tényleg hiányzott egy foga a forgatás során. Még tinédzserként kapott implantátumot,melyet a felvétel idejére egy fogorvos eltávolított.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.