Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Másnaposok


(The Hangover)

Tartalom

Egy Las Vegas-i legénybúcsút követő reggelen a baráti társaság rájön, hogy előző éjszaka evesztették az ijfú férjjelöltet, ráadásul szállodaszobájukban egy tigrist és egy csecsemőt is találnak.Kéztsegbeesett nyomozásba kezdenek, és homályos emlékeikre hagyatkozva olyan kalandokba keverednek, melyekre álmukban sem gontoltak vola.
(hp)
 
2015. 02. 17. 20:18 

Belekezdtem hogy megnézem, de iszonyatosan unalmas tele hülyébbnél hülyébb viccekkel amit nem igazán lehet értékelni.

 
2016. 12. 04. 23:20 

Mára már majdnem klasszikussá vált vígjáték. Vannak benne vicces és kevésbé vicces karakterek, de mindenkinek van legalább egy jó poénja. Sokakkal történt már olyan, hogy egy jól sikerült este után nem volt tiszta, hogy mi történt. Na ugye itt is ez a helyzet, de ez Amerika itt minden 100-szor csavarosabb. Mivel az alapsztori minden részben ugyanaz, így újat egyik sem mutat, de nem is sokkal gyengébbek, mint az első rész.

 
2017. 03. 06. 14:49 

Ki az, aki még nem találkozott a helyzettel, hogy felkel és vannak dolgok, amik nincsenek meg neki? A film pont ezt akarja bemutatni a legelvetemültebb eszközeivel. Ez a rész még megtalálta a balanszt az alpári és a vicces között, így felhőtlen szórakozást tud nyújtani.

Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
 

Ken Jeong a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Zach Galifianakis a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A Stu-t alakító Ed Helmsnek tényleg hiányzott egy foga a forgatás során. Még tinédzserként kapott implantátumot,melyet a felvétel idejére egy fogorvos eltávolított.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.