Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Másnaposok


(The Hangover)
Másnaposok

Tartalom

Egy Las Vegas-i legénybúcsút követő reggelen a baráti társaság rájön, hogy előző éjszaka evesztették az ijfú férjjelöltet, ráadásul szállodaszobájukban egy tigrist és egy csecsemőt is találnak.Kéztsegbeesett nyomozásba kezdenek, és homályos emlékeikre hagyatkozva olyan kalandokba keverednek, melyekre álmukban sem gontoltak vola.
(hp)
2015. 02. 17. 20:18 

Belekezdtem hogy megnézem, de iszonyatosan unalmas tele hülyébbnél hülyébb viccekkel amit nem igazán lehet értékelni.

2015. 02. 24. 23:26 

Nagyon nagyon szeretem ezt a filmet. Annyit nevettem rajta. Fú imádnivaló. Kevés ilyen jó vígjáték készül mostanában, a karakterek szerintem felejthetetlenek.

2016. 05. 21. 19:09 

Nekem nagyon teszett! Kár hogy aztán többen felkapták az alapsztorit emiatt vesztett az értékéből a vegasi banzai. A szereplők nagyon jól alakítják a karakterüket, a sztori izgalmas és nagyon humoros. A fordulatok pedig igazi kedvenccé tették a szememben.

Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
 

Ken Jeong a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Zach Galifianakis a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A Stu-t alakító Ed Helmsnek tényleg hiányzott egy foga a forgatás során. Még tinédzserként kapott implantátumot,melyet a felvétel idejére egy fogorvos eltávolított.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.