70% 63 szavazat
Lehull az éj

Lehull az éj

Meadowland
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
26
Szereplők (26)
18
Képek (18)
2
Videók (2)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Luke Wilson
Olivia Wilde
Giovanni Ribisi
Eden Duncan-Smith
Olivia Wilde
Olivia Wilde
Eden Duncan-Smith
Olivia Wilde
Juno Temple
Olivia Wilde

FILMINFÓ

Sarah (Olivia Wilde) és Philip (Luke Wilson) egy nap életük legszörnyűbb napjára ébrednek, amikor eltűnik fiuk. Philip, a New York-i rendőr próbálja túltenni magát a helyzeten, miközben lassacskán kezdi elveszíteni morális alapelveit. Feleségének sem könnyebb a helyzete, az elfogadás útján egyre… Több


Rendező: Reed Morano
Író: Chris Rossi
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2015.04.17.
 
2018.08.02 Megamovie

legújabb vélemény

Egy lassú szenvedős dráma ami nem nagyon vezet sehova, viszont Olivia Wilde ebben a szerepben is bemutatja, hogy egy remek színésznő és nem az a klasszikus pl.: Megan Fox féle üres kirakatbaba.

0
 
2016.09.30 krajcsie

Csalódást okozott nekem a film, sokkal jobbra számítottam. Kevés volt benne a cselekmény, egy csomó olyan karaktert szerepeltettek, akik nem vitték előbbre a történést, feleslegesek voltak. Zavaró volt számomra, hogy a történet nem igazán lett lezárva.

0
 
2016.02.11 spikeZ

Kezet lehet csókolni a forgatókönyvírónak, nagyon szépen oldotta meg a történet filmre vitelét. Ettől lesz ez egy remek dráma, kiváló színészekkel.

0
 
2016.01.19 JollyDzsé

Kicsit kusza film, nem is nagyon érteni minden esetben, hogy mi történik, vagy, hogy mi a céljuk az íróknak. De azért Olivia Wilde és még pár karakter egészen ki van dolgozva.

0
 
2015.12.24 grigoriy1rem

Sok dráma van benne, az egyszer biztos. Kicsit megterhelő volt nekem lelkileg, de talán mert a történet annyira rős. Tetszik Luke Wilson és Giovanni Ribisi alakítása.

0
 

Olivia Wilde a szerep elvállalása után állapotos lett, de Morano mindenképpen vele képzelte el a filmet, ezért úgy döntött, várat a film elkészítésével. Szerző: Archívum

#1
 

A filmben az eltűnt gyermeket Jessie-t, a rendezőnő (Reed Morano) kisfia alakítja. Szerző: Archívum

#2