77% 54 szavazat
Találkozás Vénusszal

Találkozás Vénusszal

Meeting Venus
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
26
Szereplők (26)
11
Képek (11)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy magyar származású karmestert meghívnak Párizsba, hogy vezényelje le Wagner Tannhäuserjét. Eleinte próbál mindentől elzárkózik, és sokat levelezik feleségével. A helyzet megváltozik, mikor közeli kapcsolatba kerül az opera dívájával, akibe beleszeret. Ez vajon veszélybe sodorja a darab… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok, Japán, Egyesült Királyság, Magyarország
Premier (HU): 1991.11.08.
Glenn Close
Glenn Close
Niels Arestrup
Glenn Close
Glenn Close
Niels Arestrup
Niels Arestrup
Niels Arestrup
Glenn Close
Glenn Close
Glenn Close
Erland Josephson
Glenn Close
 
2020.08.24 Orosz Csaba

legújabb vélemény

Egy nagyon szép film.

Egy nagyon szép film. Esztétikus. Film nagy énekművészekkel, akik közben gyarló emberek. Falánkak, becsvágyók, jók, rosszak. Gyönyörű képek. Szabó István rendező pedig imádja az operát, a művészetek csúcsát.

0
 
2016.08.28 SuperBoi

Én már csak Szabó István rendezése miatt is kíváncsi voltam a filmre, de szerintem ez eléggé gyengére sikeredett. Az igazat megvallva kicsit csalódtam is. Glenn Close alakítása is eléggé sablonos volt, nem tudtam mit kezdeni az ő karakterével. Minden esetre egyszer meg lehet nézni.

0
 
2019.07.09 tomrocky

Nem az a fajta vígjáték, amin az ember szét neveti magát, inkább amolyan kifinomult és intellektuális humora van. Egy kicsit emészteni kell, rágódni rajta. Bár szerintem ez egy sima egyszer nézhető film, azért csak az a fajta kategória, amit talán elő lehet venni egy unalmas délutánon.

0

A film összbevétele 1 000 348 dollár volt (imdb.com).

#1