89% 82 szavazat
Mézga Aladár különös kalandjai

Mézga Aladár különös kalandjai

Mézga Aladár különös kalandjai
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
7
Szereplők (7)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ

Mézga Aladárt nem szükséges bemutatni. Fúró-faragó tehetségéről, szülei "szomorításáról" és egyéb kalandjairól már jól ismerhetitek. Aladár, miután kapcsolatot teremtett a 30. századbeli MZ/X-szel, olyan értékes tapasztalatokat és anyagokat szerzett, amelyekkel éjszakánként végre tudja hajtani elképesztően vakmerő kalandjait. Különböző bolygókon veszedelmes kalandokba keveredtek Blökivel, de Aladár furfangos ötleteivel, találékonyságával reggelre szerencsére sikerül visszatérniük a Földre.

Ország: Magyarország
Premier: 1971.11.30.
 
2020.12.13 Robinson76

legújabb vélemény

Aladár és Blöki kalandjai

A folytatás is remek, bár mintha kicsit kevés lenne a főszereplők számának leredukálása miatt. Itt már különálló történeteket kapunk, ahol érdekes kalandokba keveredik Aladár és hű társa. Érdekes bolygókat és ismeretlen világokat fedeznek fel, szerintem ez is igen jól sikerült.

1
 
2015.05.27 titra

Bár ezek a részek is nagyon érdekesek voltak ahogy különböző bolygókra és világokba látogatott el a felfújható űrhajójával, azért Aladár és Blöki csak így ketten, már kicsit kevésnek tűntek. A többi szereplő sokkal több poént és mozgalmasságot adott a sorozatnak, ezért hiányoztak.

2
 
2019.10.06 Timon

Aladárról egy külön sorozat jó ötlet volt. Az Üzenet a jövőből-höz hasonlóan nem egymást követő, hanem egymástól független epizódok jöttek. Igazából mindegyik szerfelett szórakoztató, és a zene nagyon jól illik hozzá. Poénokból itt sincs hiány.

0
 
2017.06.16 szkodvig

Ez már sajnos annyira nem lett jó,sajnos ugye a család keveset szerepel és csak Aladár és Blöki sajnos annyira nem tudják elcipelni a hátukon ezt a fergeteges kis sorozatot sajnos. Ezen kívül viszont jócskán ráver sok mai gagyiságra.

0
 
2016.02.26 Kicc

Az eredeti Mézga rajzfilmsorozatot nagyon szerettem (szeretem még ma is), ez viszont néhol egy kicsit kusza, túlságosan földöntúli és katyvaszos. Vannak nagyon jó részei, és vannak olyanok, amiket egy gyerek nem biztos, hogy teljesen értene.

0