90% 36 szavazat
Micsoda éjszaka!

Micsoda éjszaka!

Micsoda éjszaka!
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
17
Szereplők (17)
4
Képek (4)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

A matematikatanár, Tőrös Antal nem szereti az embereket, és ez kölcsönös, embertársai sem szeretik őt. Karsai Klárával mégis kivételt tesz, ugyanis fülig szerelmes vonzó kolléganőjébe. Egy éjszaka, amikor egy kisgyereknek gyógyszert kell szerezni, Tőrös úgy érzi: most bizonyíthatná igaz szerelmét. Ezért elindul, és mókás, néha veszélyes kalandok árán is megpróbálja teljesíteni a feladatot. Elnyeri-e vajon ezzel Klára kezét?

Ország: Magyarország
Premier (HU): 1958.09.25.
Latabár Kálmán
Latabár Kálmán
Latabár Kálmán
 
2023.01.07 Filmbarát73

legújabb vélemény

Éppen az imént néztem meg a filmet, sajnos nem valami jó minőségben, de még így is hatalmas élményt kaptam. Tele van színészóriásokkal, eszement jó tehetségekkel. Nem is tudom, hogy ezidáig miért nem láttam. Többszörösen nézhető film. Egy biztos, Latyi egy született zseni volt.

0
 
2017.05.16 Berto49

„Latyi” egyik nagy szerepe a sok közül. Partnere Tolnay Klári. Nagyon jó volt látni rengeteg kedvelt színészt, például. szegény Rozsos Istvánt, Horváth Tivadart, vagy a szinte még kamasz Garas Dezsőt. Istenem, már ő is meghalt! Ugyanakkor nemcsak nosztalgiamozinak jó, hanem még most is izgalmas és humánus a történet.

0
 
2017.06.04 gennaddifix

A mai generáció valószínűleg már nem nagyon ismeri ezeket a színészeket és el is hiszem, hogy talán furcsák számukra, kevésbé élvezhetőek. De ezek a filmek valami elképesztő örök értéket viselnek. A Micsoda éjszaka egy nagy kedvencem, csakis ajánlani tudom!

0
 
2017.03.27 jaszon

Hiába, ha Latabár Kálmán kerül a vászonra, abból nagy baj nem lehet. Sőt! Én egyszerűen imádom az ő humorát és játékát. Szinte mindig jó kedvre tud deríteni.

0
 

Törös Antalt Latabár Kálmán, Karsai Klárát Tolnay Klári játszotta, további főszereplő Rozsos István, Ruttkai Éva, Gordon Zsuzsa.Szerző: seamandarin

#1