68% 33 szavazat
Milarepa

Milarepa

Milarepa
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
12
Szereplők (12)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

900 évvel halála után a látnok, varázsló, szent és költő Milarepa még mindig Tibet egyik legtitokzatosabb személyisége, beleértve ebbe ifjúkori dühét amikor fekete mágiával kiírtotta saját családját. A legnagyobb harcot azonban még saját magával, a benne lakozó mérhetetlen haraggal vívta meg. A film középpontjában is ez a történet áll: egy mese a bosszúról, démonokról, gyilkosságról és végül a megváltásról. A Milarepa bemutatja nekünk Tibet legnagyobb szentjének korai időszakát, az igaz történet szájról-szájra terjedt évszázadokon keresztül.

Rendező: Neten Chokling
Ország: Bhután
Premier (HU): 2010.03.25.
Jamyang Lodro
Lhakpa Tsamchoe
Jamyang Lodro
Orgyen Tobgyal
 
2017.07.10 FunBoi

legújabb vélemény

Milarepa egy rendkívüli filozófus volt, akinek a története engem nagyon mélyen megérintett. Ajánlom mindenkinek ezt a filmet, aki csak egy kicsit is szeretne változtatni a gondolkodásán, az élethez való hozzáállásán.

0
 
2016.10.24 Bernie

A történet nagyon érdekes volt, bár az alakítások nekem egy picit furák. Nem ezt vártam, és persze értem, hogy nem is igazán igényli a film, mivel nagyon szépen van felvéve úgy, ahogy van. De, a történetiségén lehetett volna még mit csiszolni.

0