74% 86 szavazat
Rosszbarátok

Rosszbarátok

Big Nothing
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
26
Szereplők (26)
24
Képek (24)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Simon Pegg
David Schwimmer
Alice Eve
Simon Pegg
David Schwimmer
Alice Eve
Mimi Rogers
David Schwimmer
Natascha McElhone
David Schwimmer
Alice Eve
Simon Pegg
Simon Pegg
Jon Polito
David Schwimmer
Simon Pegg
Alice Eve
Simon Pegg
David Schwimmer
Natascha McElhone
Jon Polito
David Schwimmer
Simon Pegg
Simon Pegg
Simon Pegg
Alice Eve
Simon Pegg
Simon Pegg
David Schwimmer
David Schwimmer
Simon Pegg
Alice Eve
David Schwimmer
Simon Pegg
Mimi Rogers

FILMINFÓ

Amikor az egyik történetének kéziratát elveszíti, még nem sejti, hogy ezzel hamarosan feje tetejére áll az egész élete. A kézirat ugyanis egy hollywoodi filmproducer, Marty Wolf kezébe kerül, és a férfi azonnal nekilát a páratlanul eredeti történet megfilmesítésének.… Több


Forgatókönyvíró: Jean-Baptiste Andrea, Billy Asher
Ország: Egyesült Királyság
Premier (HU): 2007.12.18.
 
2023.11.18 Ahoj poplacsek

legújabb vélemény

10/10 – fordulatos és nem kiszámítható!

Őrült vígjáték, és a vígjáték alatt itt most azt kell érteni, hogy vannak benne tényleg vicces dolgok, nem három, hanem sok. És nem kiszámítható, az utolsó vágásig tartalmaz fordulatokat, előre nem látható történéseket. Viszont aki a címet magyarra fordította, annak a fejét érdemes volna jó sokáig csapkodni egy félméteres kétvégű szilikon műhímtaggal. Big Nothing helyett Rosszbarátok, fú, mert az itt is főszereplő David Schwimmer a Jóbarátokban Ross néven szerepelt, hát értitek, dupla csavar, haha. Aki a Bazi nagy francia lagzik címet adta a "Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?" alapján, az visszaadhatja a szakmai megbízását, csak egy kiscserkész ehhez a zsenihez képest. Mellesleg Hámori András-produkció. Megnézésre bátran ajánlott minden korosztály számára.

0
 
2018.08.20 indingo

A címválasztás utalva a Jóbarátokra, no meg a David Schwimmer karakterére eléggé erőltetett. A film története egész élvezetes, fekete humorban gazdag.

0
 
2016.05.23 Curacao86

Rendkívül fordulatos, pörgős, izgalmas és sokszor könnyesre lehet röhögni magad ebben a fergeteges vígjátékban. Őrültebbnél őrültebb és elképzelhetetlenebb helyzetek furcsábbnál furcsább karakterekkel! Látszólag hasonló és összetartó, de mégis teljes... Több

0
 
2020.01.14 pacific22

ez ám a rablóbanda (inkább NE)

Simon Peg miatt néytem meg, de mostantól hinnem kell az IMDb pontozásnak! Az én filmvilágom szerint még az a pontszám is igen, igen túlzás. Kinek is ajánlom ezt a filmet? Hát első indulatból, csak azoknak akik a standard agymosásos filmeket nézik (meg nem bántva másokat), de tényleg. Az első gyilkosságig még jó filmnek tűnt, de azután a forgatókönyv szerint fokozatosan újabb és újabb gyilkosságok és ballépések (a storyban volt némi logika, de ez milyen értelmi szint?), Ppldául amikor a csaj a baltával belépve egyből ütött nagy túlzás, még akkor is ha ő a Wyoming-i tömeggyilkos vagy mi. Az öreg FBI nyomozó is éppen most kattan be és hát persze hogy követte őket az éjszakában és már ekkor tudta hogy itt neki őrült nagy pénz fog leesni, végül is egy komoly bandát azonosított be a véletlen ütközésnél (nevezzél még 1x hájas disznónak, ez is mi volt). Na és persze Charlie aki megitta a mérgezett italt minden ellenállás nélkül, (miért is) a néző még a kérdésből reménykedhetett, hogy legalább ez a családi dráma kiegyenesedik a végére, de hiába, maradt a lakásban a zsák pénz és a rendőr anya, a kislányukkal. A csaj végül elvitte lestoppolja darabolos gyilkost és jöhet egy folytatás? Szerintem ez a film nagyon, nagyon gáz!

0
 
2018.08.01 Megamovie

Azt hittem, valami B kategóriás gagyi fos lesz, de szerencsére nem lett igazam. Tele volt jobbnál jobb morbid poénokkal és fordulatokkal, Simon Pegg megint hozta a formáját magasan a legjobb volt a gárdából.

0