Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Vaiana


(Moana)
Vaiana

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Háromezer évvel ezelőtt a világ legjobb tengerészei keresztülhajóztak a Csendes-óceánon, és felfedezték Óceánia számos szigetét. Azonban ezután ezer évig nem utaztak ismét, és senki sem tudja, miért.
A Walt Disney Animation Studios legújabb animációs alkotása a Vaiana című film, amelynek főszereplője egy kalandvágyó tini, aki vakmerő küldetésre indul, hogy megmentse népét. Útja során Vaiana találkozik az egykoron hatalmas félistenként tisztelt Mauival, aki szárnyai alá veszi a lányt, hogy igazi felfedezőt faragjon belőle. Együtt vágnak neki a nyílt óceánnak, az út pedig nem szűkölködik az eseményekben. Hatalmas szörnyekkel és elképesztő veszélyekkel szállnak szembe, s közben Vaiana teljesíti ősei küldetését és felfedezi azt, amit a legjobban keresett: saját magát. (Forgalmazza: Fórum Hungary)

(Pajor Sándor)
 
2016. 12. 10. 14:38 

Fantasztikus a film látványvilága és a felnőttek számára is hordoz mondanivalót. tanulságos és olyan kérdéseket boncolgat amik a mai világban még mindig fontos értékeket képviselnek, látványos és szerethető film.

 
2016. 12. 04. 23:01 

Egészen szórakozató volt. Sokkal rosszabbra számítottam. Csak egy kicsit kevesebbet énekelnének és tökéletes lenne.

 
2016. 12. 02. 22:04 

Nagyon jó volt. Megérte rá várni. Teljesen magával ragadott a történet. A zenék fantasztikusak voltak, fülbemászóak.

Auli'i Cravalho
 

Legutóbb 2002-ben volt, hogy a Disney egy éven belül két animációs filmet is kiadott. Akkor a Lilo and Stitch és a Treasure Planet került azonos évben vetítésre.

(Snowball)
 

2016. Novemberében került bemutatásra, majdnem 9 hónappal a Zootropolisz után.

(Snowball)
 

A Walt Disney-nek ez az 56-ik animációs filmje.

(Snowball)
Supernaturalmovies: Vaiana
A Vaiana egy ízig-vérig családi film, az elmúlt évek talán leginkább gyermekbarát animációs Disney filmje. 6/10
VOX: Vaiana
A Ron Clements-John Musker (Aladdin, A kis hableány) duó első, teljes egészében számítógépes animációval készült filmje klasszikus Disney-mese, a címke minden pozitív és negatív jelentéstartalmával együtt. 75/100
Smoking Barrels: Vaiana
Szerethető és nagyon szívhez szóló kis mozi, amely elrepít bennünket egy egzotikus kultúrába, és miközben betegre nevetjük magunkat a kiváló helyzet és jellemkomikumon, elgondolkodhatunk azon, hogy mivé lesz a világunk, ha továbbra is így pusztítjuk az anyatermészetet. Nincs ezen mit ragozni, irány a mozi!
8/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.