63% 77 szavazat
Mocsokváros utcáin

Mocsokváros utcáin

Being Flynn
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
13
Képek (13)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Nick Flynn fiatal író, aki önmagát keresi. Hiányzik neki elhunyt anyja, Jody és az ő szeretetteljes személyisége. De apja, Jonathan még csak emlék sem, hiszen Nick 18 éve nem látta. Jonathan Flynn régóta úgy tekint magára, mint nagy íróra, "mesteri történetmesélőre" Miután elhagyja feleségét és gyermekét, a saját szabályai szerint éli az életét, végül börtönben köt ki hamis csekkek beváltása miatt. Szabadulása után évekig taxisofőrködik, de egyre jobban iszik és egyre különcebb, ezért elveszti munkáját. Bár volt, hogy grandiózus levéllel lepte meg fiát, mégis hiányzott Nick életéből. Amikor kilakoltatják, Jonathan egy hirtelen ötlettől vezérelve megkeresi Nicket, és találkoznak szemtől szemben. Az idősebb férfi nagydumás, ugyanakkor van benne valami riasztó.

Rendező: Paul Weitz
Író: Paul Weitz
Forgatókönyvíró: Nick Flynn
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2012.04.19.
Julianne Moore
Julianne Moore
 
2019.01.16 lauralaura

legújabb vélemény

Nem tudom, olyan monoton volt. Nem futott ki sehova, olyan semmilyen volt. Egyébként voltak jó részek, de valahogy a viccesebb rész is olyan nyomasztó volt, de nem jó értelemben.

0
 
2018.11.24 szanko

Nem igazán jött be. De Niro miatt néztem meg, ő nagyon jó, mint mindig, de maga a film elégé vontatot és unalmas volt számomra. Az alaptörténet pedig nem lett volna rossz, a hajléktalanságot például szerintem jól mutatta be. Ugyanakkor semmi extra. Aki szereti ezt a műfajt, egy próbát megérhet.

0

A film összbevétele 526 322 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A film eredeti címe "Another Bullshit Night in Suck City" volt, ami annak a emlékiratnak a címe, ami alapján a film készült.Szerző: dulkap

#2