57% 71 szavazat
Moonwalker - A holdjáró

Moonwalker - A holdjáró

Moonwalker
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
26
Szereplők (26)
7
Képek (7)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Michael Jackson varázslatos zenei utazásra hívja a nézőket, amelynek során felidéződnek az énekes-táncos pályafutásának legfontosabb állomásai, kezdve a Jackson 5 együttestől a világkarrierig. A turnéfilm alapjául szolgáló önéletrajzi regényt Jackson a halhatatlan táncosnak, Fred Astaire-nek ajánlotta. Címe a saját találmányú, jószerivel utánozhatatlan lépéskombinációra utal. Jackson a nyolcvanas évek egyik legsikeresebb és legellentmondásosabb előadóművésze volt. Az elementáris erejű őstehetség keveredett benne a minden részletében kimunkált, hamis képpel.

Forgatókönyvíró: Michael Jackson, David Newman
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1988.10.29.
 
2018.11.17 Bendegúz

legújabb vélemény

Minthogy tele van Jackson zenékkel én nagyon imádom, és bár annyiszor láttam, még mindig fogalmam sincs, hogy miről szól a film egyáltalán. Nagyon szürreális és kissé értelmezhetetlen.

0
 
2018.07.27 Norbert93

A kedvenc előadómról van szó, de ez a film borzalmasan rossz. Michaelnek a mai napig a legjobb klippjei vannak, de hogy filmet nem volt érdemes ráépíteni az biztos.

0
 
2016.01.07 marklar

Hát, amikor átalakul autóvá Michael Jackson, ott szoktam igazából besokallni a filmből. Egy kissé felesleges alkotásnak tartom, mivel még csak amolyan montázsnak is eléggé kusza és gyenge koncepció.

0
 

Michael Jackson szerette volna, ha a filmet az Egyesült Államokban is mozikba mutatják be, de költségvetési problémák miatt egyenesen a tékákba került.Szerző: rbernadett

#1