Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Gyilkosság baráti körben


(Mord in bester Gesellschaft)
Gyilkosság baráti körben

Tartalom

Dr. Wintert, a híres pszichológust, arra kéri a 17 éves lánya Alexandra, hogy menjenek el együtt nyaralni a gyönyörű spanyol szigetre. Winternek fogalma sincs a lány valódi szándékáról - arról, hogy azt szeretné, hogy vegyék meg az ingatlan mogul, Marquard álomvilláját - így beleegyezik az útba. A szigeten, Marquard egy hatalmas partit rendez a jachtján, hogy megünnepelje a születésnapját, egy ilyen meghívásnak még Winter sem mondhat nemet. Lányával együtt elmennek a partira, ahol hamarosan kiderül, hogy a résztvevők nem barátok, hanem inkább üzleti partnerek, akik szeretnének profitálni Marquard kapcsolataiból. Másnap reggel Marquardot holtan találják és a nagyszámú lehetséges gyanúsított komplikálja az ügyet.
(Kántor Gábor)
 
2016. 02. 26. 08:34 

Én csak azt szeretném tudni, hogy lehet az, hogy Fritz Wepper hetvenévesen pont úgy néz ki és úgy is játszik, mint 35 évesen....Engem egész végig ez a rejtély foglalkoztatott.

 
2015. 03. 01. 01:18 

Nagyon rettenetesen túlintrikált...ami ugye dukál a címhez.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.