90% 647 szavazat
Mr. Bean

Mr. Bean

Mr. Bean
Filmadatlap
23
Vélemények (23)
35
Szereplők (35)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
6
Érdekességek (6)
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum
Lejátszás

Sorozat áttekintés

1. évad (1990) - 15 epizód

FILMINFÓ

Mr Bean neve minden bizonnyal senki számára nem cseng ismeretlenül. A gátlásos, de találékony különc férfi fergeteges történetei könnyeket csalnak a nézők szemeibe.

(hp)

Ország: Egyesült Királyság
Premier: 1990
 
2023.08.12 R9CK3R

legújabb vélemény

Szenzációs még mindig, ennyi év után is imádom! :D

0
 
2019.09.22 Timon

Annyira imádom azt a fajta humort,amit ő képvisel.A játékmacijával meg a híres kicsi zöld autójával szinte bármilyen kalandra képesek,amelyek aztán persze mindig hatalmas hahotázással járnak.Kedvenc epizódom a karácsonyi.

2
 
2016.11.20 Szivárvány1

Rowan Atkinson a legjobb ebben a szakmában az már biztos. Egyszerűen sírva nevetős minden alakalommal mikor újranézem. Zseniálisan tudja alakítani a hülyét, úgy hogy egyszerűen meg sem erőlteti magát. Minden eddigi szerepét láttam eddig de ez a legismertebb megformált karaktere és méltán híres.

3
 
2019.08.18 Ms. Akárki

Imádom Mr. Bean-t már gyerekkorom óta. Zseniális ahogy Rowan Atkinson alakítja. Hogy képes egy ilyen buta bárgyú karaktert ilyen tökéletesen megteremteni. Szerethető és vicces cselekmény. Örök klasszikus az esetlenkedése.

2
 
2017.12.13 Yosihiro

A legjobb nevettetők egyike Mr Bean. Öröm mindig látni. Garantált a kacagás és a jókedv. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

1
 

A sorozat végére az volt a terv, hogy Beant elviszik az UFO-k, ami abból jött, hogy egy rajongói teória szerint a film elején, mikor egy fénycsóvából zuhan le Bean, akkor UFO-k dobják le a földre, de ezt a teóriát cáfolták a készítők, akik ezzel a jelenettel azt szerették volna kifejezni, hogy mi történik, ha egy hétköznapi ember reflektorfénybe kerül.Szerző: stevepisti

#1
 

Az sorozatban egy MINI autó tulajdonosa, mely az elején sárga színű, majd zöld lesz. Rendszáma: SLW 287 R .Szerző: JRD

#2
 

Foglalkozása villanyszerelő de ez csak a mozifilmből derül ki.Szerző: JRD

#3
 

Mindig ugyanabban a ruhában látható. Szürke öltönykabát, fehér ing, piros nyakkendő és sötét nadrág.Szerző: JRD

#4
 

Mr. Bean jelleme nem igazán pozitív, mégis szerethető. Kicsinyes, bosszúálló, antiszociális és gyakran bunkó.Szerző: JRD

#5