Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Mr. Robot


(Mr. Robot)
Mr. Robot

Tartalom

A Mr. Robot főszereplője egy rejtélyes anarchista, aki beszervez egy antiszociális zavarral küzdő fiatal programozót (Rami Marek), aki úgy teremt kapcsolatokat az emberekkel, hogy meghekkeli őket. (hp)
 
2017. 01. 19. 13:01 

Jó sorozat, bár vannak bizonyos elemek, amik nem tetszenek. Egyrészt érdemesebb feliratosan nézni, mint szinkronnal, mert enyhén szólva sem alakítottak nagyot a szinkronszínészek. Másrészt sok olyan klisével dolgozik, amik ha hackerekről van szó, automatikusan ráaggatunk, pedig ezek nélkül is lehetne érdekes, és lehetne eredetibb sztorit alkotni. De ezzel együtt is nézhető maradt, bár az első 1-2 rész után még nem voltam benne biztos, hogy kíváncsi vagyok a folytatásra. Aztán mégis kitartottam.

 
2016. 08. 28. 14:01 

Nagyon bejött ez a hacker-es téma, viszont én már az elején éreztem, hogy ez olyan lesz mint a Harcosok Klubja. ÉS ÚGY IS LETT. 9. rész egy az egyben tiszta harcosok klubja és ahogy vége felé megszólal a Where is my Mind... két kézzel fogtam fogtam a fejem. A lényegen nem változtat, hogy egy nagyon szórakoztató sorozatot kaptunk.

 
2017. 08. 19. 08:52 

Elsőre is látszik, hogy nagyon elvont sorozat és nem a megszokott nyomozósdi lesz itt a fő motívum. Ahogy halad a történet úgy válik egyre bonyolultabbá és izgalmasabbá.

Rami Malek
Rami Malek
Rami Malek
Rami Malek
Christian Slater
Martin Wallström
Martin Wallström
Martin Wallström
Martin Wallström
Rami Malek
Rami Malek
Rami Malek
 

A sorozat elnyerte a Golden Globe-díj a legjobb drámai sorozat kategóriájában.

(citizenfour99)
Smoking Barrels: Mr. Robot
Nem lehet róla egyértelműen kijelenteni, hogy borzasztó vagy zseniális sorozat, mert mindkettőből van benne bőven. De igazából még azt sem mondanám, hogy egy sorozat lenne, hiszen a 10 rész alatt legalább 5 különbözőt láttunk, mindfuck és cyberthrillertől Amerikai pszichó remake-en át hackeres Fight Club és Dexter utánérzésig.
Hetediksor: Mr. Robot
Az Y generációs Harcosok klubja, ahol egész estés film helyett sorozat formát kapunk.
Revizoronline.hu - A HACKEREK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
Álom vagy valóság, képzelgés, netán nagyon is komoly veszély – nem volna baj, ha játszana ezekkel a Mr. Robot második évada, de minden tekintetben túlzásokba esik. A végére ott tartunk, hogy egyetlen fordulatát sem hisszük el, mert a következő részben majd biztosan kitalálják, hát ez csak egy vicc vagy látomás volt, kedves rajongó néző. A rajongó nézőből lassacskán az álmossággal küszködő ember válik, aki már azt is érzi, hogy az első évadban annyira jól működő narráció – Elliot a nézőhöz beszél, mint képzeletbeli barátjához – modorossá vált, és azt is nehéz megérteni, miért kellett az epizódszámot emelni, nevezetesen tizenkettőre, ha mondanivaló alig volt. Ráadásul a legjobb szereplőt hiába keressük, Tyrell nincs sehol.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.