75% 95 szavazat
Műkedvelő műkincsrablók

Műkedvelő műkincsrablók

The Maiden Heist
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
3
Képek (3)
Videók
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Charles, Roger és George hosszú évtizedek óta dolgoznak biztonsági őrként a múzeumban. Ez idő alatt nemcsak életük részévé váltak a kiállítási tárgyak, de a szívükhöz is nőttek. A szeretett tárgyakat azonban veszély fenyegeti. Az új kurátor át akarja szervezni a gyűjteményt, és így a régi tárgyakat máshová szállítanák. A három öreg elhatározza, hogy megmentik az ereklyéket. Sajátos tervet dolgoznak ki, betörnek a múzeumba, és hamisítványokra cserélik ki az értékes tárgyakat. A műkedvelő műkincsrablók munkához látnak, ám az események nem a terv szerint alakulnak.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2010.04.30.
William H. Macy
 
2019.01.27 tmotm

legújabb vélemény

Az öreg A kategóriás színészeknél manapság, nagyrészt sajnos már csak olyan filmek jönnek ki, amik az öreg korukkal kapcsolatosak. Szerencsére ez nem teljesen tartozik a sorba, mert itt nem ez lett a mozgatórugó. Ezért is lehet, hogy élvezetesebb let... Több

0
 
2015.05.04 ocso

Nagyon szeretem Christopher Walkent, mert igencsak sokoldalú színésznek tartom. Ezúttal azt bizonyítja, hogy nem csak komolyabb hangvételű filmekben, hanem könnyedebb vígjátékokban is szenzációsan alakít.

0
 

A filmet Massachusetts (USA) államban és Puerto Rico-ban forgatták. Szerző: dulkap

#1
 

A "The Lonely Maiden" festményt külön a filmhez készítette Jeremy Libking, amerikai realista festő.Szerző: dulkap

#2