Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Münó, a holdbéli manó


(Mune, le gardien de la lune)
Münó, a holdbéli manó

Tartalom

Münó, a csupaszív teremtmény gyönyörű bolygóján csodás lények élnek. A legenda szerint a Hold az álmok világából került az égboltra, míg a Napot egy láncon húzták le a magasból. A varázslatos bolygón bármi megtörténhet, az sem meglepő, ha a legkisebb teremtményből lesz a legnagyobb hős.
(hp)
 
2016. 04. 02. 11:01 

Gyönyörűen kivitelezett animációs film. Le a kalappal a franciák előtt: jó történet, csupa fantázia és szép látvány. Tökéletesen pozitív csalódás.

 
2016. 10. 10. 12:58 

Nagyon tetszett a mese látványvilága, a karakterek és a történet sem volt sablonos. Igazi gyöngyszem.

 
2016. 10. 10. 13:04 

Egy kedves, megható, szívhez szóló animációs mese egy igen egyedi alaptörténettel. Nekem nagyon tetszett, így szívesen ajánlom, de el kell ismernem, eléggé megosztó film.

Filmtekercs: Naphoz holddal
A Münó, a holdbéli manó igazi megkoronázása a francia animáció évtizedes hagyományainak. Eredeti, látványos és izgalmas – egyszerre jelent kitűnő szórakozást kicsiknek és nagyoknak.
Smoking Barrels: Münó, a holdbéli manó
Egy lenyűgöző, de szigorúan egyszerhasználatos élmény, és remélem, hogy előbb-utóbb készül hozzá egy folytatás, amely képes lesz kinőni a hibákat. 7/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.