Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Münó, a holdbéli manó


(Mune, le gardien de la lune)

Tartalom

Münó, a csupaszív teremtmény gyönyörű bolygóján csodás lények élnek. A legenda szerint a Hold az álmok világából került az égboltra, míg a Napot egy láncon húzták le a magasból. A varázslatos bolygón bármi megtörténhet, az sem meglepő, ha a legkisebb teremtményből lesz a legnagyobb hős.
(hp)
 
2017. 08. 17. 17:03 

Elég gyenge mese, csalódnom kellett benne, pedig igazán vártam már. Egyáltalán nem tetszett a képi megjelenítése sem, története is több ponton sántít.

 
2017. 04. 15. 20:03 

A mese elején olyan szokatlanok voltak a figurák, de ahogy teltek a percek megszoktam, sőt a végére még tetszettek is. Nem egy Walt Disney mese, de azért érdemes megnézni.

 
2016. 10. 10. 12:58 

Nagyon tetszett a mese látványvilága, a karakterek és a történet sem volt sablonos. Igazi gyöngyszem.

Filmtekercs: Naphoz holddal
A Münó, a holdbéli manó igazi megkoronázása a francia animáció évtizedes hagyományainak. Eredeti, látványos és izgalmas – egyszerre jelent kitűnő szórakozást kicsiknek és nagyoknak.
Smoking Barrels: Münó, a holdbéli manó
Egy lenyűgöző, de szigorúan egyszerhasználatos élmény, és remélem, hogy előbb-utóbb készül hozzá egy folytatás, amely képes lesz kinőni a hibákat. 7/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.