55% 80 szavazat
Mutáns krónikák

Mutáns krónikák

Mutant Chronicles
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
16
Szereplők (16)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
7
Érdekességek (7)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Földünk természetes erőforrásai szinte kimerültek. Veszett háború pusztítja az élőket: négy világuralomra törő vállalat katonái gyilkolják egymást, hogy a megmaradt leheletnyi energiához jussanak. Összecsapásaik során megtörik a földkérget, és felszínre kerül valami eredendően gonosz... Egy gép, mely az embereket félelmetes erejű, pusztító mutánssá alakítja, akikkel még a katonák se bírnak. A Testvériség vezetője (John Malkovich - Égető bizonyíték, A vasálarcos) evakuálná az életben maradtakat, ám Samuel testvér (Ron Perlman - Hellboy, Penge 2.), kezében a Krónikákkal rámutat arra, hogy a próféciák alapján megállíthatják a szörnyeket - csak a megfelelő vezetőt (Thomas Jane - A köd, Hajsza, A megtorló) kell a katonák élére állítani.

Rendező: Simon Hunter
Író: Philip Eisner
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier (HU): 2009.12.02.
 
2017.11.01 ifjJanóGyörgy

legújabb vélemény

Én nagyon szeretem ezt a filmet. Szuper története van ami több játékidőt kívánt volna. A színészekre nem lehet kifogás.

0
 
2017.10.03 SzFa

A történet érdekesre sikerült, de így inkább sorozatnak kellene lennie, mert össze lett zsúfolva minden és így a semmit kaptuk. Nesze jó film lenne, de azt nem kaptad meg, pedig nagyon érdekesnek indult. Többet ki lehetett volna hozni belőle. Így hát maradt egyszer megnézhető film.

0
 
2017.10.27 Gyalog őrmester

Na ez véleményem szerint egy borzalom. Egyszer láttam a tv-ben, de nagyon megbántam, hogy megnéztem.

0
 
2015.06.14 pindurcat

Nagyon elhúzták a filmet. Mire történik valami, és elindul a kaland, azon kapjuk magunkat, hogy mindjárt vége is a filmnek. Többet ki lehetett volna hozni belőle. Így hát maradt egyszer megnézős kategóriában.

0
 
2016.01.06 kocoska20

A sztori nem lenne rossz, de a kivitelezés annál inkább. Nehezen indul be a film és nem túl hiteles a történet. Tudom hogy nem is ez volt a cél, de ami már ennyire elrugaszkodik a valóságtól, az már nem élvezhető számomra.

0

A film összbevétele 2 131 057 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmet 2006 nyarán forgatták Angliában. Szerző: dulkap

#2
 

A film anyagilag hatalmas bukás volt, mert a kb. 25M $-os költségvetése mellett, világszinten is csak alig több, mint 2M $-t keresett a mozikban.Szerző: dulkap

#3
 

A film 2707-ben játszódik. Szerző: dulkap

#4
 

Maximillian von Steiner nevét a híres filmzeneszerző Max Steiner (pl. King Kong (1933) & Casablanca (1942)) után kapta.Szerző: dulkap

#5