Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Nathalie


(Nathalie...)
Nathalie

Tartalom

Bernard és Catherine élete nem túl rózsás. Bár a párizsi felső-középosztály tagjai, mégsem boldogok, házasságuk a szakadék szélén áll, a szexualitás pedig kiveszett kapcsolatukból. Egy nap a nő egy olyan üzenetet talál férje telefonjában, mely alapján azt gyanítja, Bernard hűtlen hozzá. Catherine felbérel egy utcalányt, hogy járjon utána férje nőügyeinek. (hp)
 
2017. 08. 31. 16:11 

Homályos emlékeim vannak, hogy egyszer már elkezdtem nézni ezt a beteg filmet, most dafke végignézem, bár… egy nagy baromság. Fanny Ardant neve volt az ok, amiért megnéztem, meg szerepel benne a vágott orrú Depardieu is (egyre inkább utálni kezdem, főleg amióta lemondott a francia állampolgárságáról és a Putyin hátsó fertályát kezdte ő is nyalni! Pedig például fiatalon a „Huszadik század”-ban milyen jó volt.) A címszerepet Emmanuelle Béart kapta ez a tipikus lotyó kinézetű nőszemély, bár az ilyen szerepre tökéletes. Egy megcsalt asszony felbérli, hogy csábítsa el a férjét és mindenről számoljon be neki. A ribanc a legszaftosabb történeteket találja ki, de ez mind hazugság. Amikor kiderül a házaspár folytatja megszokott életét. Nnna az ilyen történeteket meséljék annak, aki elhiszi, mert én nem! .


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.