73% 231 szavazat
Négy karácsony

Négy karácsony

Four Christmases
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
21
Szereplők (21)
28
Képek (28)
2
Videók (2)
8
Érdekességek (8)
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum
Reese Witherspoon
Reese Witherspoon
Vince Vaughn
Reese Witherspoon
Vince Vaughn
Vince Vaughn
Reese Witherspoon
Vince Vaughn
Tim McGraw
Reese Witherspoon

FILMINFÓ

A karácsony nem csak a szeretet ünnepe. A karácsony káoszt, totális felfordulást is jelent, elég csak az ünnepi bevásárlást, az ajándékok utáni hajszát vagy a kötelező rokonlátogatást említeni. Kate és Brad eddig ügyesen kivonta magát az ünnepi forgatagból, minden évben egy távoli, napos szigeten töltik a karácsonyt. Idén azonban pórul járnak, a ködös idő keresztülhúzza a számításukat, és otthon ragadnak. Mindez pedig azt jelenti, hogy az általuk olyannyira nem szeretett tortúrát ezúttal nem ússzák meg. Nem kevesebb, mint négy karácsony vár rájuk, hiszen mindketten elvált, majd újraházasodott szülők gyermekei.

Rendező: Seth Gordon
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2008.12.18.
 
2023.10.30 dailyfilmsan

legújabb vélemény

Kaotikus karácsonyi kavalkád. Majdhogynem szürreális ennyi helyen megfordulni, és értem én, hogy Murphy törvénye, de ennyi rossz egy nap nem jöhet az emberekre. Vicces, szórakoztató karácsonyi film. Ha úgy érezzük, minden rossz, akkor nézzük meg, mert mindig van rosszabb.

0
 
2017.02.05 hszpp

Kedves történet arrol,hogy manapság mennyire másképp gondolunk az unnepekre,mint regen. Csak a stressz,es a zur. Igazan jópofán van találva,kellemes szineszekkel,s jo poenokkal.

0
 
2019.07.25 Ms. Akárki

Egyszernézős karácsonyi családi film jól bevált sablonokkal. A színészek miatt tetszett. Kellemes karácsonyi hangulatú pörgős film. A zenéje igazán kellemes.

0
 
2017.02.19 clay00

Nekem bejön az ilyen semmit sem mondó, de agyat kikapcsoló film, amin jót lehet röhögni pláne karácsonykor. A vége nagyon jó, mikor a tévében mutatják be először az új családtagot!

0
 
2015.12.23 Zsu99

Jópofa, vicces, életvidám film ötletes sztorival. A film jókedvre derítő, szórakoztató. A szereplők nagyon jó karakterek. Érdemes megnézni vidámságra vágyóknak!

0

A film összbevétele 163 733 697 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmet 2007 decemberében forgatták.Szerző: dulkap

#2
 

120M $-t keresett az amerikai mozikban.Szerző: dulkap

#3
 

A gyártási költségek nagyjából 80M $-t tettek ki.Szerző: dulkap

#4
 

Forgatási helyszínek: Santa Clarita, Kalifornia, USA/Los Angeles, Kalifornia, USA/Oakland, Kalifornia, USA/San Francisco International Airport, San Francisco, Kalifornia, USASzerző: dulkap

#5