70% 154 szavazat
Nehéz idők

Nehéz idők

Harsh Times
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
9
Képek (9)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Jim Öböl-háborús veterán. A katonaságból frissen leszerelve minden vágya, hogy belépjen a Los Angeles-i rendőrséghez, feleségül vegye mexikói kedvesét, és áthozza őt a határon. A barátja, Mike szintén állás után kajtat, hogy az ügyvéd barátnője végre békén hagyja. A bajkeverő, sörvedelő páros kisstílű bizniszekkel próbál pénzt, drogot és könnyűvérű lányokat szerezni. Egyik nap azonban Jim úgy dönt, ideje valami nagyobb buliba is belevágni. Ennek során egyszerre akarja kicselezni a kormányt és a helyi nehézfiúkat. Talán nem kellett volna. A szebb jövő helyett nehéz idők várnak rájuk.

Rendező: David Ayer
Író: David Ayer
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2007.05.16.
Christian Bale
Christian Bale
 
2021.07.06 harnas1207

legújabb vélemény

Christian Bale az a színész, akinek érdemes végignézni a filmjeit csupán a neve miatt. A Nehéz idők számomra sötét folt volt, és miután megnéztem, az is maradt. Cselekményt ne várjunk, ellenben karaktereket igen! Se eleje, se vége, néha már-már unalmas. Átlag közeli dráma.

0
 
2015.12.23 Gabor

A film egyátalán nem unalmas.Holott tényleg várná az ember ,hogy "történjen" benne valami.El kell olvasni a filmet ,hogy miről szól,de én ehhez még hozzáteszem azt hogy inkább egy kattant,drogos főszereplőt kapunk,-aki egy volt amerikai katona - lel... Több

0

A film összbevétele 5 967 038 dollár volt (imdb.com).

#1