68% 106 szavazat
New York-i bújócska

New York-i bújócska

New York Minute
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
21
Szereplők (21)
12
Képek (12)
2
Videók (2)
2
Érdekességek (2)
2
Díjak (2)
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Eugene Levy

FILMINFÓ

One day in New York City, as Jane Ryan tries out for an overseas college program and her sister Roxy schemes to meet her favorite punk rockers, a series of mishaps throws their day into chaos. In order for them both to accomplish their goals, the normally adversarial sisters decide to unite against the forces around them.

Rendező: Dennie Gordon
Forgatókönyvíró: Emily Fox, Adam Cooper, Bill Collage
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2005.01.25.
 
2020.04.02 Yosihiro

legújabb vélemény

Bújócska

Volt alkalmam megtekinte ezt a filmet. A véleményekből azt látom hogy hol lehúzzák a filmet hol túl sok csillaggal díjazzák ezt. Én a mondó vagyok hogy ez sem nem jó és se nem egy rossz film. Az Olsen ikrektől többet vártam és a film komolyságától is. Itt már a felnöttéválás korszaka előtt voltak és a film "gyermeteg" lett. Úgy ez az ikres szerep jól áll nekik de ennyiszer..... Összességében a forgatókönyv szerintem gyenge és ezzel párhuzamosan a vágás és rendezés sem tudott újat mutatni. A szereplők kettő azaz kettő csillagnál többet nem érdmelenek csak a főhősök az Olsen lányok és akkor nagyon elnéző voltam. A zenei aláfestések és effektek amik felemlték a filmet erre adnék négy csillagot. Így az összesítésem egy közepes három csillagos film. Szerintem ezt az ikres filmeket már egy komolyabb romantikus vígjátékban kellene kipróbálniuk sztárokkal és akkor léphetnének szintet így továbbra is csak az Olsen ikrek maradnak ... Igazából ezt a filmet ajánlani tudom remek kikapcsolódás tinédzserek számára de amúgy egyszer nézhető film... Üdv Yosi

0
 
2017.05.07 mamiéstöti2

Hát nem az Olsen ikrek legjobb filmje. Már felnőttek nem nekik való az ilyenfajta sztori. Olyanok voltak, mint két egyetemista egy játszóházban. Egyszer nézhető.

0
 
2018.03.27 SzFa

Nem tudom miért kapott ilyen rossz értékelést. Ugyan olyan mint a többi filmjük, szórakoztató, kiszámítható, de többet nem is kell várni, ez az ő megszokott stílusuk. Szerintem okés a film.

0
 
2018.03.27 NFG

Nem emelkedik ki a filmek közül! Ez is egy újabb Olsen-film, amit nem muszáj szeretni, de azért akadnak rajongói! Főleg a kilencvenes években született kamaszok körében volt népszerű!

0
 
2016.11.11 spidey

Lehet h itt már csak egy vetkőzés segíthetett volna komolyabban...

0

A film összbevétele 14 018 364 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmben való alakításukért, Mary-Kate és Ashley Olsen-t jelölték az Arany Málnára, a legrosszabb páros kategóriában! Szerző: NFG

#2