43% 72 szavazat
Nincs Helsing - Rémes film

Nincs Helsing - Rémes film

Stan Helsing
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
17
Szereplők (17)
3
Képek (3)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Halloween éjszakáján Stan Helsing, a videotékában napot lopó lúzer, őrülten szexis ex-barátnője, legjobb haverja és egy sztriptíztáncosnő, aki éppen masszőz egy kisvárosban rekednek, amelyet minden idők hat legnagyobb filmes gonosztevője tart rettegésben. És miközben Stan megtudja, miért keveri mindenki össze Van Helsinggel, a legendás szörnyvadásszal, túl kell élniük az éjszakát, amelyben találkoznak a szörnyekkel, gyilkos stopposokkal, vámpírlotyókkal és beneveznek egy mindent eldöntő gyilkos karaoke versenyre. Arról nem is beszélve, hogy fergeteges alakítást nyújt Leslie Nielsen (Airplane!, Csupasz pisztoly) is a filmben, amit a Horrorra akadva egyik tettestársa követett el. Ez minden idők egyik legrémisztőbb, legviccesebb, legszexisebb és legagyatlanabb filmeseménye.

Rendező: Bo Zenga
Író: Bo Zenga
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2012.05.17.
 
2022.01.24 Bakugan

legújabb vélemény

Paródiafilmek kedvelőjeként sokkal többet vártam ettől a filmtől, főleg hogy a Horrorra akadva alkotóitól van. Az egész film unalmas, kicsit sem vicces, kellemetlen és gagyi. Ha esetleg bárki Horrorra akadva-folytatást vár tőle, akkor hatalmas csalódás lesz.

1
 
2020.10.27 BoBamburg

Nem a legkiemelkedőbb darabja a horrorfilmeket parodizáló vígjátékoknak, de pár sör mellé egész jó szórakozás. Na meg persze nem árt tudni helyén kezelni a dolgokat, és úgy nézni, hogy ez egy zs kategóriás film.

1
 
2017.10.12 Lamboh

Találó cím :D Minden egyes pillanata rémes volt. Kategóriájában az egyik leggyengébb eresztés, ami ezidáig készült. Rémes színészi játék, rémes humor, és ezek mellett még dögunalmas is.

0
 
2018.12.07 harnas1207 Nézhetetlen

Nem értem az egészet. Egy paródiát nem könnyű elrontani. Annyi az alapanyag, hogy csak csurran cseppen valami poén bele. De itt sikerült egy szánalmas és borzasztó filmet összehozni.

0