Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Ninjago csöpp szigetét rejtélyes ellenség ostromolja. Még szerencse, hogy hat legyőzhetetlennek tűnő nindzsa minden éjszaka harcba száll, és meghökkentő fegyverarzenálja segítségével visszaveri az ellenséget. De kik lehetnek ők? Senki sem tudja. És nem is sejti, hogy az éjszakai szuperharcosok nappal egész másfajta ellenséggel küszködnek. Ugyanis osztálytársak a helyi gimiben, és a középiskolások egyszerű, ám sok küzdelemmel teli hétköznapjait próbálják túlélni.
A LEGO film alkotói az egyik legismertebb LEGO-figurát keltik életre látványos harcjelenetekkel teli és nagyon vicces animációs filmjükben, amelynek minden főszereplője kockafejű. (Intercom)

(hp)
 
2017. 09. 19. 23:23 

Az eddigi lego mozik is bejöttek, és szerencsére ez sem okozott csalódást. Nem mondom, hogy felér a lego batman szintjére, de a maga nemében ismét remek film született, amin a felnőtt közönség talán egy fokkal jobban is fog szórakoznia, mint a fiatalok.

 
2017. 09. 17. 22:46 

Ismét tettem egy próbát, de én valahogy nem érzem az átütő erőt ezekben a legós filmekben. Jó, jó, vicces, meg minden, de azt hiszem én itt abbahagyom, nem igazán az én ízlésemnek találták ki.

 
2017. 09. 16. 17:52 

Akárcsak az előző Lego filmek, ez is egészen zseniális lett. Valamit nagyon éreznek az alkotók, hogy önismétlés nélkül tudják hozni a színvonalat. Baromi vicces és rendkívül szórakoztató. Csillagos ötös.

 

A Lego-kaland után ebben a filmben is Dave Franco kölcsönözte Lloyd hangját.

(hp)
 

A film cselekménye teljesen eltér az azonos című tévésorozattól.

(hp)
 

A 2017-es volt az első év, amikor a Warner Animation Group két animációs filmet mutatott be. A Ninjagon kívül ugyanis ugyanebben az évben mutatták be a Lego Batman - A filmet is.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.