80% 63 szavazat
Nitro Circus élőben

Nitro Circus élőben

Nitro Circus: The Movie
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
19
Szereplők (19)
14
Képek (14)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A Nitro Circus néven ismert, extrém sportokat űző csapat előtt nincs lehetetlen, nincs túl kockázatos vállalkozás. Fittyet hánynak a gravitációra, amikor egyik felhőkarcolóról a másikra repülnek, vagy amikor vigyorogva ugratnak buszaikkal sziklákról, testüket torpedóként használva. Összességében elmondható: nincs még egy csapat a földön, amelyikben ennyi féktelen ambíció, csillapíthatatlan adrenalinéhség, eszeveszett ötlet és hajmeresztő vakmerőség lenne. Ezek az akcióhősök folyamatosan feszegetik a határaikat. Most arra vállalkoznak, amire más már rég azt mondta volna, hogy lehetetlen: ez látható a Nitro Circus mozis élményben.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2013.03.06.
Több
 
2018.07.06 migoras

legújabb vélemény

Nem mondom, akadtak necces pillanatok, amikor nem bírtam odanézni, de alapvetően nagyon izgalmas és lebilincselő film, szerintem nem csak az extrém sportok kedvelőnek fog ez tetszeni.

0
 
2016.03.18 KingPin

Fuh, hát ez a film őrületesen fergeteges, imádtam minden egyes percét, annyira izgalmas és érdekes. Nem egy agyatlan dokumentumfilm, gyakorlatilag egy percig sem unatkozik az ember.

0

A film összbevétele 3 903 479 dollár volt (imdb.com).

#1